Na koje delove muškog tela se žene najviše pale

Volite kada se izgubite u očima voljenog muškarca? Ili promatrate kako izazavno pomera ramena dok hoda? Ili vas ipak najviše privlači mala, čvrsta guza? Većina žena složiće se kako na muškarcu koji im se sviđa ili s kojim su u vezi vole sve od glave do pete, ali neki delovi tela ipak su im draži od drugih.

OČI
Prvo što većina žena primeti na muškarcu jesu oči, a mnoge preferiraju velike plave s dugačkim trepavicama i izražajnim obrvama. Nekim damama posebno su privlačne mokre trepavice, kad muškarac izađe iz vode, a na njegovim gustim tamnim trepavicama se cakle kapljice vode.

USNE
Ne žude samo muškarci za ženama s usnama kao što ih ima Anđelin Žoli – i žene vole muškarce s punim, sočnim usnama ne samo zbog lepog izgleda već i zbog nekih intimnih užitaka koje im s njima mogu pružiti.

JEZIK
S lepim usnama dolazi i primamljiv jezik. Mnoge žene slažu se da je jezik najjači mišić u muškom telu, a posebno cene kad zna vešto da ga koristi tokom oralnog seksa. Neke dame uživaju i u penetraciji jezikom. Zato svi momci koji se boje da njihov penis ne odrađuje to najbolje, mogu uvek uvežbati jezik da odradi bolje.

RAMENA
Istraživanje je potvrdilo da žene kod muškaraca najviše privlači kad hodajući “frajerski” miču ramenima. Žene se slažu da su lepo građena, široka ramena znak snage i muževnosti i upravo takva su im najdraža.

GRUDI
Poznato je da se muškarci pale na lepe ženske grudi, ali i žene imaju slabost na muška prsa. Mnoge žene priznaju da ih pali kada gledaju obučenog muškarca i zamišljaju kako izgledaju njegove “junačke” grudi. Način na koji majica ili košulja pada preko njegovih prsa otrkiva puno o tome šta se krije ispod.

BICEPSI
Napeti, izražajni bicepsi ne izražavaju samo snagu već daju do znanja da muškarac vodi brigu o svom telu. S bicepsima je slična stvar kao i s grudima. Žene vole da nagađaju šta se skriva ispod duksa ili majice s kratkim rukavima kad mogu da vide početak vretenastog mišića.

ŠAKE
Lepe, čvrste, velike, negovane – ima li žene koja ne bi poželela muškarca s takvim rukama? Ženama je vrlo važno kakve ruke muškarac ima jer one govore puno o njemu. Na primer, promatrajući njegove šake žena može da nasluti kakvim poslom se bavi i koliko drži do lične higijene.

TRBUŠNI MIŠIĆI
Abdominalni mišići takođe su poželjni, iako ne i imperativ – neke žene vole muškarce s stomačićem. Trbušni mišići zajedno s leđnima okružuju kičmu, a to znači da što su oni jači, jača je i kičma. Dalje, o njihovoj snazi zavisi ukupna funkcionalnost organizma, a žene privlače muškarci čiji je organizam u dobrom stanju.

GUZA
Još jedan dokaz da se žene i ne razlikuju toliko od muškaraca – i one vole da uhvate muškarca za zadnjicu. Neke žene vole vole guze u obliku polumeseca, druge se više pale na one blago zaobljene, a većina se slaže da atletičari imaju najslađe guze, piše Zadovoljna.

PENIS
Evo nekih ženskih zahteva kad je reč o penisu: da je normalne veličine, ne prevelik, ali ni premalen, da nije prežilav, da je debeo i da je što sličnije boje kože kao ostatak tela. Jedna od stvari koje žene naglašavaju više nego veličinu penisa jeste da je genitalno područje lepo ošišano.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *