Popravite poljupce, produžite orgazam, izbegnite dremanje

Pre nego što proterate svog ljubavnika iz spavaće sobe, kolumnisiti portala ivillage predlažu jednostavna rešenja kako da ispravite sve katastrofe u krevetu – a da ne povredite njegov ego.

PROBLEM: KRAJ I PRE POČETKA
Rešenje: Zauzmite dominantnu pozu, budite na njemu i recite mu da uspori. Vi diktirajte ritam – savetuje seks edukator Lou Paget.

Katrastrofe u spavaćoj sobi, kaže, nisu baš tragične nedaće. Na njih treba gledati kao na situacije koje su šansa da uradite nešto i poboljšate svoj seksualan život.

PROBLEM: SPORO “PALI”
Rešenje: Pojačajte stimulaciju, rukama, ustima, koristite lubrikante, a Paget kaže da ako ne pale proverene erogene zone, istražite nove mogućnosti. Cilj je da otkrijete šta ga pali, a ne da ga uplašite i povećate njegov strah što ne može odmah da započne ljubavnu igru.
PROBLEM: ON NIJE DOKTOR ZA POLJUPCE
Rešenje: Sisajte njegovu donju usnu, to je veoma erotičan način da započnete poljubac. Paget preporučuje da mu kažete da želite da radi isto što i vi njemu, pa će tako korak po korak od vas zapravo dobiti instrukcije kako da vas ljubi. Ponavljajte dok mu taj sistem ne pređe u naviku.

PROBLEM: DREMKA POSLE VRHUNCA
Rešenje: Umesto da vodite ljubav noću, probajte preko dana, “na brzaka”. Sigurno posle neće zaspati.

PROBLEM: PRESKAČE PREDIGRU
Rešenje: Tretirajte seks kao ljubavnu igru, vodite, tačno tamo gde želite. Dodirujte ga na način a koji biste želeli da se njegova ruka nađe na vašem telu.

PROBLEM: LOŠ U ORALNOM
Rešenje: Najefikasnie je da sa partnerom pronađene neki materijal akcije “devojka sa devojkom.
– Predlažem scene oralnog seksa između dve devojke. Često preporučujem “Lezbijski vodič za zadovoljstva” – kaže Paget.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *