Znate li čemu se muškarci potajno nadaju u seksu

Iako je to za neke “mračno” područje, neko je morao zaviriti u muški um kako bi došli do saznanja šta muškarci potajno žele u krevetu. Jeste li spremne?

Možda vas on očajnički želi zamoliti da ga vežete lisicama ili da obučete uniformu seksi medicinske sestre, ali se ne usuđuje jer se boji da bi to moglo prestraviti njegovu partnerku. Problem je u tome šta se može dogoditi da partnerka pomisli da je sklon seksualnoj devijaciji.

Najbolje bi bilo da ga pitate ima li neke seksualne maštarije. Kad vam kaže, nemojte ga ismejavati, dajte priliku i sebi i njemu da malo eksperimentišete.

Eksperimentisanje s lokacijama
Ovo se ne odnosi na spavaću sobu ili stan, on bi hteo da proba i na nekim drugim lokacijama. Možda negde u javnosti, negde na javnom mestu, mračnoj ulici, automobilu…

To je malo riskantno i od toga raste adrenalin, malo dodatnog uzbuđenja dobro dođe.

Želi da vidi više
Možda će vam ovo zvučati trivijalno, ali muškarci vole da vide i drugačiju frizuru “tamo dole”. Možda da skinete sve ili ostavite tek tanku prugicu. Muškarci su vizualna bića, više od žena. Pomaže i novo seksi donje rublje ili visoke potpetice, a ni striptiz nije loša ideja.

Želi više raznolikosti
Pošaljite mu zavodljivu, seksi poruku dok je na poslu. Ili možda golišavu fotografiju s porukom: “Ovo te čeka kad dođeš kući”. Možete ga iznenaditi i s nekom novom pozom, misionarskom položaju se uvek možete vratiti ako drugo ne upali.

Žudi za seksi igricama
Izazovite ga, neka bira želi li seksi konobaricu dok gleda utakmicu ili masažu celog tela, ali pod uslovom da i on vama nešto ponudi zauzvrat. Možete predložiti i poker u skidanje, to će svakako privući njegovu pažnju.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *