5 muških navika koje nerviraju žene

Bez obzira da li je reč o prvom susretu ili godinama provedenim u vezi s nekim muškarcem, u njegovom ponašanju sigurno ima neka osobina zbog koje svaki put preokrenete očima.

DIRANJE INTIMNOG DELA TELA U JAVNOSTI
Kada muškarac u javnosti ponekad i nesvesno dodiruje svoj intimni deo tela, ženama je to sramotno. Oni u tome ne vide ništa sporno, već to doživljavaju kaodeosvoje uobičajene neverbalne komunikacije.

PODRIGIVANJE I PUŠTANJE VETROVA
Ispuštanje vetrova i podrigivanje su takođe u ovoj kategoriji. Muškarci ovo opisuju kao sasvim prirodnu reakciju zbog čega im nije jasno zašto bi to bilo koga moglo nervirati.

NERVOZA I BES U SAOBRAĆAJU
Muškarci vrlo često izgube kontrolu i pobesne tokom vožnje. To se posebno događa kada je u toj priči i žena. Muškarci takođe imaju i predrasude da se iza volana automobila koji im smeta uvek nalazi žena.

VULGARNO OPHOĐENJE PREMA ŽENAMA
Vulgarne reči nisu način na koji muškarac može osvojiti ženu. On takve reči ne treba izgovarati ni u drugim situacijama. To žene jednostavno ne vole.

NARCIZAM U KREVETU
Poznato je kako muškarci misle da su najbolji u krevetu, a upravo takav pristup i te kako donosi minuse kod žena. Postoji li išta gore od seksa u kojem muškarac misli samo na sebe?

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *