4 trika fatalnih zavodnica

Naučno je dokazano da muškarci generalno više vole žene u crvenom, bez obzira na to da li su crnke, plavuše ili brinete.

CRVENO JE BOJA LJUBAVI
Ako želite da postanete fatalna zavodnica – obucite nešto crveno. Žena u crvenom je neuporedivo više seksi od podjednako atraktivne žene u beloj, zelenoj, sivoj ili plavoj odeći. Šanse da vas muškarac pozove da izađete su čak 56 odsto veće ako obučete nešto crveno nego plavo.

PAZITE NA DRŽANJE
Važno je da odeću nosite sa stilom, pa poradite na držanju tela koje, da bi bilo seksi, mora biti opušteno, ali uspravno. Ugledajte se na plesače i sportiste i uspostavite sklad između bokova i ramena koja ne smeu biti spuštena ni pogrbljena.

UMERENO SA PARFEMOM
Kad nanosite parfem, budite umereni i nanesite samo nekoliko kapi. Trik je u tome da vam se muškarac mora približiti da bi osetio vaš miris, čime mu već na početku postajete mnogo zavodljiviji. Parfem nanesite na strateške tačke – iza uva, samo jedanput na dan, a toaletnu vodicu poprskajte ispred sebe pa potom prođite kroz mirisni oblak.

ISTAKNITE OČI I USNE
Muškarce mnogo više privlače našminkane žene, a kao pravi magnet deluje kontrast između tamno našminkanih očiju i usana i svetle puti.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *