Šta se kod muškaraca nikada neće promeniti?

Muškarci i žene toliko su različiti da se u vezama često ne mogu dogovoriti ili nisu sigurni što druga strana misli. Evo kako muškarci gledaju na žene i veze i što se nikada neće promeniti.

VOLE DA SE MAZE Prema istraživanjima, i muškarcima odgovara da leže u nečijem naručju i u mraku slušaju otkucaje srca partnerke.
MIŠLJENJE O SEBI Vole da misle da su odlični u krevetu. A to je tako jer su obično puni samopouzdanja pa čak i kad nemaju pojma što rade, rade to sa stavom.

NE VOLE PIJANE SASTANKE Dopustite mu da vas upozna dok ste trezni, jer pijani ćete se prikazati u sasvim drugom svetlu, verovatno lošem. Čaša vina na večeri je u redu, ali posrtanje po restoranu i ulici nije.

PREVIŠE ŠMINKE IH ODBIJA Ako ne znate kako da se doterate za izlazak, sigurno ćete pogrešiti s naglašenom šminkom. Previše slojeva, previše boja i previše detalja plaši muškarce.
PRITISCI OKO VENČANJA Žene kažu da osećaju jači pritisak oko udaje i zasnivanja porodice kada dođu u određene godine. Muškarci ne osećaju pritisak u tom smislu, ali takođe razmišljaju šta će se dogoditi kada dođu u određene godine života i svi oko njih budu imali decu.

SEKS ZA JEDNU NOĆ Posle seksa za jednu noć muškarci žele da odu bez doručka ili razmenjivanja nežnosti.

OPSESIJA SPORTOM To je nešto s čime svaka žena mora da se pomiri. Muškarci vole i prate sport i to će uvek biti nezaobilazna temu u društvu i kući.

NE MISLE DA SU ŽENE LUDE To govore zato što je tako lakše da svo prigovaranja opišu jednom rečju.

BOJE SE OBAVEZA Ovde dolazi do izražaja ona da su žene zrelije od muškaraca. Nekima jednostavno treba više vremena da se odluče da se vežu za jednu osobu.

NE VOLE NEPRIJATNE RAZGOVORE U krevetu će paziti šta pričaju jer ne žele da upropastite šansu za seksom. Vrlo jednostavno, radije ćute nego da sve pokvare.

LJUBOMORNI SU ZBOG NESIGURNOSTI Ako osećaju da ne zaslužuju devojku ili misle da je ona “van njihove lige” biće ljubomorni u strahu da je ne izgube.
OČIJUKANJE Uvek će primetiti zgodnu devojku. Nema veze da li su zaljubljeni ili ne, ali zgodne žene ne mogu da prođu neopaženo.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *