Apsolutno najbolje seks poze za jutro

Prema novom istraživanju ovaj tip “jutarnje gimnastike” posebno odgovara vašim muškarcima. Kompanija Zeo otkrila je da se 75 odsto muškaraca ujutru uzbudi, a mi smo sigurni da malo nežnosti čim otvorite oči i vama prija. Za energičniji početak dana, probajte jednu od ovih seksi jutarnjih poza.

SENZUALNA KAŠIKA
Lezite na stranu, a vaš momak neka legne iza vas. Držite oba vaša torza u poziciji, kao da spavate jedno pored drugog, a zatim podignite slobodnu nogu, odnosno nogu na kojoj ne ležite, u vis. Zatim, neka on prebaci svoj donji deo tela preko vas u skoro klečeći položaj i neka ulazi u vas otpozadi.

BEZOBRAZNA KAŠIKA
Ovo je savršen način da probudite vašeg muškarca. Lezite oboje na stranu, tako da ste okrenuti u istom smeru, a vaš muškarac se nalazi iza vas. Gurnite svoju guzu ka njemu i polako ga usmeravajte u vas. Uzmite njegovu ruku i pokažite kako želi da vam dodiruje klitoris i neka vas dodiruje naizmenično “dole” i po grudima.

PAUKOVA MREŽA
U ovoj pozi potrebno je da vaš partner i vi ležite po strani, ali da ste okrenuti jedno prema drugom. Zatim se nagnite jedno prema drugom, a vi svojim nogama obuhvatite jednu njegovu nogu tako da budete izuzetno blizu jedno drugom dok on ulazi u vas. Tokom odnosa držite se jedno za drugo kako bi održali ravnotežu i trenje doveli do maksimuma. Njegovo kretanje bi trebalo da bude slično bušilici kako bi stimulisalo klitoris.

DOSEGNITE NEBESA
Lezite u krevet na leđa i podignite ruke iznad glave, tako da vaši dlanovi budu naslonjeni na zaglavlje, kao da želite da dosegnete zvezde. Kada on iz misionarske poze uđe u vas, skupite noge što više možete. U toj pozi, svaki put kad uđe u vas, njegov penis će se trljati o unutrašnju stranu vaših butina.

OSMICA
Ako je vaš muškarac ekstremno napaljen, pustite njega da uradi sve. Za ovu pozu, lezite na pod, a lice neka vam bude okrenuto ka plafonu, a vašu guzu poduprite sa par jastuka. Kolena neka vam budu polu savijena, a noge širom otvorene. Ruke neka vam budu ispružene iza glave, ili se držite za vašeg partnera, tako da svaki deo vašeg tela bude otvoren. On neka uđe u vas pod malo višim uglom nego inače (tu jastuci mogu dosta da pomognu), a ruke neka stavi pored vaše glave. Vaš partner bi trebalo da se polako, unutar vas, kreće tako da pravi osmicu, a na ovaj način vi čete moči da osetite i njegov penis i njegovu pubičnu kost, piše Kosmopolitan.

EROTSKA ZAVRŠNICA
Neka vaš partner sedne sa ispruženim nogama na krevet, a nekoliko jastuka neka mu pridržavaju leđa. Zatim neka se nagne malo unazad, koristeći svoje ruke kako bi održao svoju težinu. Zatim svog muiškarca opkoračite, okrenuti leđima, i spustite se u čučanj i sedite na njega.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *