Stvari kojima nesvesno odbijate muškarce od sebe

Možda potencijalne partnere odbija neka od vaših navika, a da toga niste ni svesne. Zato vam predstavljamo deset apsolutno pogrešnih poteza zbog kojih muškarci beže od vas.

SUJETNI STE
Brinuti o svom izgledu je jedno, ali odlaziti svakih pet minuta da popravite šminku i pogledate se u ogledalo je drugo. Čak i ako cene krajnji rezultat, i oni najstrpljiviji muškarci ne uživaju kad ih stalno ostavljate same. Preterano doterivanje takođe je znak nesigurnosti, što je još jedna stvar koja je odbojna muškarcima.

STALNO PROVERAVATE MOBILNI
Koliko god u svakodnevnom životu bili zavisni od društvenih mreža, pisanje poruka ili stavljanje statusa na Fejsbuk dok ste na sastanku u najmanju ruku je nepristojno i bezobrazno, i tako nećete ostaviti dobar utisak.
Zapamtite, ta osoba je odvojila nekoliko sati samo za vas, pa je najmanje što možete da uradite je da utišati mobilni i posvetite joj se.

PRERANO OTKRIVANJE ROMANTIČNIH CILJEVA
Smirite se. Možda vam biološki sat otkucava, ali ako odmah otkrijete da dete želite što pre, potencijalnog partnera učinićete nervoznim. Bombardovanje pitanjima o braku, deci i ozbiljnoj vezi zagarantovan je način da pobegne od vas.

ŠKRTI STE
Dok tradicija nalaže da je muškarac taj koji treba da plati račun – posebno ako je reč o prvom izlasku i ako je on vas pozvao – ako se ne ponudite da platite možete ostaviti utisak da ste škrti ili da samo želite njegov novac. Ako on plati večeru, pristojno je barem ponuditi da kasnije platite piće.

GOVOR TELA
Izlasci mogu da izazovu nervozu i govorom tela možete otkriti svoj strah. Stisnuta ramena, negledanje u oči, blago naklonjena glava, nervozno trzanje rukama ili grickanje noktiju, sve to može reći – ja sam nervozna, nespretna i nesigurna. Bez obzira koliko nervozni bili, pokušajte da kontroliršete govor tela.

PRETERANA NEZAVISNOST
Imate svoj stan, vozite svoj auto, velik krug prijatelja i toliko ispunjen društveni život da vam je skoro nemoguće da pronađete vremena za izlazak. Nije ni čudo da se potencijalni partner oseća obeshrabreno. Teško im je odrediti gde bi tačno trebalo da se uklope u vaš pretrpan život – gotovo kao da vam on nije potreban. Na vama je da mu pokažete da u vašem životu ima mesta za njega i ispunjenu vezu.

UVEK KASNITE
Nije problem s vremena na vreme zakasniti 15-ak minuta, ali ako ste jedna od onih žena koja uvek i svuda kasni, verovatno malo previše iskušavate njegovo strpljenje.
Ako s njim u paru nigde niste u stanju da stignete na vreme, otkrivate negativne osobine koje većina ljudi želi da izbegne.
To govori o nedostatku organizatorskih sposobnosti i da nemate obzira prema osobi koja vas čeka. Dakle, ili pokušajte da se bolje organizujete ili rizikujete da vam potencijalni “Gospodin Pravi” proleti kroz prste.

PREVIŠE PRIČATE
Zbog nervoze možete previše brbljati, ali niko ne voli jednosmernu komunikaciju, i samo sedeti i slušati o ljudima koje ne zna. Ako želite da vas opet nazove, prestanite stalno da pričate i dajte mu priliku da nešto kaže o sebi. Na kraju krajeva, kako ćete znati da je vaš tip ako mu ne date priliku da nešto kaže.

STALNO STE NA DIJETI
Izlaziti s nekim ko stalno broji kalorije ili ima posebne prohteve u restoranima brzo dosadi. Otkriva i prikrivenu sujetu i nesigurnost. Jednostavno – nije privlačno. Naravno da ima smisla zdravo i uravnoteženo se hraniti, ali povremeno možete da skrenete s puta, piše Magazin.

PRIČA O BIVŠIMA
Naravno da svako ima ljubavnu istoriju, ali preterano pričanje o bivšima, u pozitivnom ili negativnom svetlu, nije ono što potencijalni partner želi da sluša. Tako samo zvučite kao da niste preboleli prošlu vezu i da niste spremni za novu. Zato, ne govorite o bivšima i mislite na budućnost.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *