Kako da ga osvojite?

Sreća se sastoji od malih stvari, a to pravilo važii u ljubavnim vezama. Za svog voljenog ne morate da skidate zvezde s neba: pošteno ga izmasirajte, skuvate neobičnu večeru i imaćete više bliskosti. A upravo to, kako je pokazalo jedno istraživanje, žele muškarci u dugim vezama. Donosimo vam nekoliko ideja koje mogu da pomognu.

UČESTVUJTE U NJEGOVOM HOBIJU
Parovi koji se zajedno igraju ostaju zajedno. Vozite zajedno bicikl, igrajte povremeno basket. Zamolite ga da vas nauči nekim veštinama vezanim za njegov hobi. Njemu će to puno značiti.

DONESITE MU DESERT POSLE IZLASKA
Iako je planirao da provedete veče nasamo, nije se bunio kada ste odabrali izlazak s prijateljicama. Na taj način je pokazao razumevanje za vaš život i vaše prijatelje. Pokažite da to cenite i donesite mu kolač ili tortu. Mali znakovi pažnje doprinose jačanju veze.

MASAŽA
On, kao i većina drugih muškaraca, verojatno puno radi i trudi se da osigura budućnost za vaš zajednički život. Pokažite da vam je stalo- častite ga masažom. Dajte sve od sebe da to bude baš kako treba. Takvi potezi, kažu stručnjaci za veze, jačaju odnose i produbljuju bliskost.

KUVAJTE S LJUBAVLJU
Odvojte jedan dan kada ćete mu prirediti nešto posebno. Mnogim muškarcima je žena u kuhinji privlačna. Skuvajte mu nešto drugačije, nešto što dosad nikad niste. Da stvar dodatno začinite, pozovite ga da vam malo pomogne i potom ga naučite nekim kulinarskim tajnama.

POLJUBAC IZNENAĐENJA UVEK PRIJA
Iako ste verovatno umorni od svakodnevice, dajte sve od sebe da ga s vremena na vreme dočekate kući u dobrom raspoloženju. Dakle, nemojte mu se žaliti i nemojte mu prigovarati. Umesto toga, sočno ga poljubite. Taj poljubac koristiće i njemu, ali i vama. Ako niste znali, poljupci dokazano uklanjaju stres.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *