Deset osobina koje cine idealnu zenu

Svaki muškarac je drugačiji i kod žena traži različite stvari, ali evo deset ključnih osobina koje svi vole.

1. Samopouzdanje
Privlačnost žena koje su sigurne u svoj izgled i sposobnosti leži u činjenici da je puno lakše nositi se s njima, nego s onima kojima treba stalna potvrdu drugih.

2. Dobar smisao za humor
Niko ne želi da bude s osobom koja je uvek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele devojke koja znaju da se nasmeju na njihove šale i koje i same umeju da kažu nešto smešno.

3. Dobro negovana
Niko ne poriče da je izgled važan, uostalom to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Najviše ih pali lepo negovana žena zdravog tela koja pazi na sebe.

4. Nezavisnost
Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije preterano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vreme im treba njihov prostor.

5. Razumevanje
Iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštovati njihova uverenja i, ako je moguće, deliti njihove interese.

6. Iskrenost i odanost
Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće lagati i koje će biti verne. On mora da bude siguran da ona neće flertovati s njegovim prijateljima čim on napusti prostoriju.

7. Zrelost i artikulisanost
Dečji govor može biti sladak jedno vreme, ali većina muškaraca tražiće žene koje su zrele i znaju da smisleno razgovaraju. Ko želi biti s osobom koja razgovara samo o odeći i šminki? Isto, žene koje previše psuju nisu preterano privlačne, posebno muškarcima koji se klone vulgarnosti.

8. Ležernost
Devojka koju može da odvede roditeljima i s kojom može da se dobro zabaviti na bilo kom mestu, ona s kojom može da se opusti i koja se ne boji da će upropastiti svoju šminku – to je devojka s kojom može i na kraj sveta.

9. Brižnost i pažnja
Muškarci se osećaju dobro kada znaju da njihova devojka obraća pažnju na njih, primećuje male stvari i brine o njihovim potrebama. Ali, istovremeno, ne podnose kad ih ucenjuju brigom i pažnjom.

10. Podrška
On želi nekog ko će ga poslušati, a da ga neće ismevati ili podcenjivati, nekog ko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima.

izvor Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *