Seksualne fantazije otkrivaju vase stvarne potrebe

Neočekivani, nepoznat i neverovatno privlačan partner pojavljuje se u vašim snovima, ljubi vas strasno, vodi kroz neverovatno uzbudljivu noć… Dok sanjate, uživate čak i više nego na javi, a kad se probudite, stid vas je… Pa još ako ste u braku…

Smirite se. Ovakve fantazije ne znače da ste skloni prevari. Nema tog čoveka koji s vremena na vreme ne sanja seks, tako da niste usamljen slučaj. Iz erotskih snova, kao i iz svih drugih, možete mnogo toga da naučite. Zato, umesto da sumnjate u svoja moralna načela, iskoristite ih da otkrijete svoja dublja psihička stanja, smatra Šeron Gilčrest O’Nil, autorka „Kratkog vodiča za srećan brak“.

SEKS SA STRANCEM
Da li ste nedavno uradili nešto što je zahtevalo ogromnu žrtvu, hrabrost, upornost? Seks sa nepoznatim je znak da ste ponosni na svoja dostignuća, na ono što ste verovatno nedavno uradili u svom životu.

SEKS SA ŠEFOM
Ovaj san znači da želite da budete autoritativniji. U uobičajene snove spada i seks sa kolegom. Iako u stvarnom životu njega ne biste poželeli ni da poljubite, ovakav doživljaj ukazuje na to da ta osoba ima nešto čemu se divite ili na čemu mu zavidite.

SEKS SA BIVŠIM
Ovaj san može da znači raščišćavanje emocija sa nekadašnjim partnerom, pogotovo ako niste vi inicirali raskid. Najčešće je to neka vrsta sagledavanja vaše veze. Bivši se pojavljuje obično kada u sadašnjoj vezi zapadnete u rutinu. Ovaj san znači da je vreme da malo oživite emotivni i seksualni život sa sadašnjim izabranikom.

SEKS SA ZABRANJENIM
Nikada ne biste prevarili supruga, a posebno ne sa njegovim drugom. Ipak, ovakvi snovi se dešavaju. Uzrok je što možda priželjkujete da vaš dragi ima neke osobine svog prijatelja koje vi cenite. Ovakav san je povod da sa mužem porazgovarate o tome kako bi mogao da bude pažljiviji prema vama.

izvor Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *