10 signala da je prevara blizu

Konstantno priča masne viceve, opravdava prijatelje koji su varali svoje žene, druži se s drugim ženama i poverava im se. Oprez! Fali mu još samo korak da vas prevari.

Prema istraživanju američke fondacije i agencije „Ešli Medison“, od 50 do 60 odsto muškaraca će se kad-tad „oprobati“ u bračnom ili vanbračnom neverstvu. Razlozi mogu biti mnogobrojni, ali treba obratiti pažnju na neke posebne signale.

1. Širi poznanstva
Upoznaje druge žene, prikuplja brojeve telefona, počinje sve češće da izlazi i pokušava da se seti svojih starih trikova. Upotrebljava sav svoj šarm, koristi stare fore i – počinje redovno da se kupa. Velike su šanse da će sada biti uspešniji nego ranije, zato što je sigurniji u sebe jer ima luku, a s tim raste i njegovo samopouzdanje.

2. Želi promenu
Da li vaš muž primećuje oglase za poslovnu pratnju i komentariše ih? To je zato što bi voleo bi da u svoj život unese malo promene, da oseti novi ženski miris. Nikako ne želi novu vezu, već samo prolaznu avanturu.

3. Stalno traži uzbuđenje
Prelistava porno-časopise, kad se vraća kući, usput svrati u neki kafić da popije nešto s nogu. Evo u čemu je stvar: više ga ne uzbuđujete. I kada vodite ljubav, to vrlo kratko traje.

4. Krši svoje moralne principe
Daje li vam do znanja da prevara nije greh? Popuštajući u svojim moralnim principima, i sam se nada da ćete vi imati više razumevanja za njegovo eventualno neverstvo.

5. Stalno mu je seks u glavi
Prevara je blizu ako vaš partner priča samo o seksu, smeje se samo na masne viceve i, uopšte, ponaša se kao pubertetlija.

6. Krije vas od drugih
Ukoliko se zabavljate, i niste u braku, prećutkuje da ima devojku. Ako ste mu žena, retko vas vodi sa sobom na poslovne zabave.

7. Druži se s drugim ženama
U drugim ženama traži rame za plakanje, poverava im se i ispija kafe s njima. Pazite, to može biti vrlo opasno čim se ukaže prva prilika.

8. Opravdava druge preljubnike
Da li vaš muž nalazi opravdanje za sve svoje drugove koji su bili neverni? Štaviše, umesto da ih osudi, on pronalazi razloge da ih opravda. Čuvajte se.

9. Oseća se sputano
Često vam prebacuje da nema svoju slobodu i da mu treba više vremena i prostora za sebe. Čak kaže da je to samo prolazna faza.

10. Uvek ima alibi
Muškarac koji će uskoro prevariti svoju ženu ne izlazi iz kuće bez dobrog alibija. Možda još ništa nije uradio, ali sprema teren za svaki slučaj.

Da li vam sve ovo zvuči poznato? Ove iznenadne promene u njegovom ponašanju mogle bi značiti da je blizu trenutak kada će počiniti neverstvo. Ali, pre nego što se to dogodi, treba ga podsetiti da veza, ukoliko zaslužuje da bude spasena, može biti sačuvana kroz otvoren i iskren razgovor i da se poverenje, kad se jednom izgubi, teško ponovo stiče.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *