Stvari koje muskarci rade u filmovima, ali retko u stvarnom zivotu

Filmovi su krivi za mnoge nesrećne veze, a kako i ne bi bili kad svaka druga romantična komedija kao jednog od glavnih likova ima muškarca koji radi neku od ovih stvari.

1. PEVA JOJ ROMANTIČE PESME

Većina nas će posle svađe s dečkom sedeti na krevetui plakati, pokušavajući da ga dobije na telefon. Filmski junak će shvatiti da je pogrešio, pa će se brže bolje stvoriti s buketom ruža ispred vrata devojke koju je povredio. Stajaće na kiši i pevati, ponižavati se pred komšijama, i naterati nas, koje plačemo ispred televizora, da još više mrzimo svog dečka.

2. ZALJUBLJUJE SE U DEVOJKU IZ KOMŠILUKA IAKO JE OKRUŽEN MANEKENKAMA

Uspešni biznismen koji je svakodnevno okružen brojnim lepim ženama, ali odluči da je ljubav njegovog života devojka koju sreće na putu do pekare? Filmovi su nas naučili da ćemo na putu do kontejnera za smeće sresti ljubav svog života, što možda i nije netačno, ali muškarac se sigurno neće zaustaviti pred nama i tražiti nam broj telefona iako smo u pidžami, piše Index.

3. ZALJUBLJUJE SE U DEVOJKU IAKO JE DOGOVORENO DA JE SAMO REČ O SEKSU

Ešton Kučer i Natali Portman, Džastin Timberlejk i Mila Kunis imaju nekoliko zajedničkih stvari: Predivni su, imaju dogovor o seksu bez emocija, i potpuno su nestvarni. Parovi koji su samo prijatelji s povlasticama retko završavaju kao oni na televiziji jer, iako se jedna osoba zaljubi, druga najčešće nema ista osećanja, pa neminovno dolazi do raskida.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *