Profesorki zatvorska kazna zbog seksa sa ucenicima

Britni Nikol Koleps (28), majka troje dece i bivša profesorka srednje škole u severnom Teksasu, osuđena je u petak na pet godina zatvora jer je u svojoj kući imala seksualne odnose sa petoricom 18-ogodišnjih učenika.

Učenici sa kojima je opužena profesorka imala seksualne odnose ne smatraju sebe žrtvama

Porotnici su doneli presudu posle tri sata većanja. Britni Koleps je proglašena krivom po 16 tačaka optužnice zbog neprimerenih odnosa između nastavnika i učenika, za šta je zaprećena kazna zatvora od dve do 20 godina.

Britni Koleps, koja je udata, prijavila se policiji posle objavljivanja video snimka njenog seksualnog odnosa sa više učenika. Tokom 2011. godine, bivša profesorka engleskog jezika u srednjoj školi u Kendejlu sastajala se u svom stanu s nekoliko 18-ogodišnjih učenika radi seksualnih odnosa, tokom perioda od dva meseca.

Trojica njenih bivših učenika, koji treniraju američki fudbal i atletiku, izjavili su na sudu da sebe ne smatraju žrtvama i da ne žele da ona bude kažnjena. Oni su ispričali da je sve počelo razmenom SMS poruka. Između seksualnih sastanaka, dogovarali su se kako da sve prikriju kako njihova profesorka ne bi upala u neprilike.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *