Trikovi za eksplozivni orgazam

Da bi žene postigle orgazam, klitoris morate da trljate o partnerovu stidnu kost, a najbolja pozicija za to je da je partnerka gore. Uz ovaj savet dr. Laura Berman, psihijatar Univerziteta Northwestern, otkriva još neke stručne tajne kako da uživate u ljubavnoj postelji.

Predigru započnite vrućim SMS porukama, vežbajte karlične mišiće, a orgazam što se duže odgađa to je eksplozivniji, tvrde seksualni terapeuti

ISPITAJTE SVOJE TELO
Da biste znali šta želite i da biste mogle da uputite voljenog šta treba da radi, morate da znate šta vam odgovara.

– Istražite svoje telo masturbiracijom i pripremite ga na orgazam – ističe seksualna terapeutkinja Danielle Cavallucci.

VEŽBE ZA BOLJI SEKS
Vežba čini majstora, a ako želite intenzivnije orgazme, pomoći će vam Kegelove vežbe koje jaču karlicu.

– Vežbe tri puta na dan omogućiće vam orgazme iz snova – tvrdi seksualni terapeut Dorian Solot.

ZAJEDNIČKO UZBUĐENJE
Istraživanja su potvrdila da bavljenje uzbudljivim sportom poput planinarenje s partnerom ili jednostavno gledanje horora podstiču proizvodnju dopamina, hormona euforije koji ispuštamo za vreme seksa.

ODLOŽITE UŽITAK
Orgazam će biti još eksplozivniji, ako ga odlažete. Malo pre orgazma, usporite i tako nekoliko puta. Dok se sva silina uzbuđenja nakupi, orgazam će biti poput eksplozije.

TEHNIKAMA DISANJA DO ORGAZMA
Sastavni deo tantričkog seksa je kontrola disanja. Naime, disanjem možete usmeriti svoju seksualnu energiju. – Zajedno s partnerom usporite disanje pre orgazma, na taj ćete ga način odložiti, a kad konačno postignete vrhunac on će biti intenzivniji nego inače – ističe seksualna terapeutkinja Yvonne Fulbright.

SEKSI PORUKE
Ako vama treba duže da se uzbudite nego vašem partneru, počnite s predigrom pre nego što dođete kući. – Vruće SMS poruke zagrejaće vas oboje, ali pazite kome šaljete seksi fotografije – savetuje Fulbright.

OPUSTI SE I UŽIVAJ
Francuska studija na više od 500 žena potvrdila je da je za gotovo 70 odsto žena stres na poslu glavni krivac za slab libido. Stručnjaci savetuju da svoje probleme ostavite na poslu, opustite se i uživate u spavaćoj sobi.

izvor Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *