Cetiri tajne svakog muskarca

Isto kao i žene, muškarci imaju puno tajni, a jedina razlika je u tome što je muškarcima sasvim svejedno za tajne njihovih devojaka. Neke su grozne, neke sasvim bezazlene, i iako podržavamo iskrenost u vezi, svesni smo da ove četiri tajne ima većina muškaraca.

Vide nas gole

Svaki muškarac, u bilo kojoj situaciji, u jednom trenutku će nas zamisliti gole. To može biti usred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici, a to rade svi: radnici pored kojih prolaziš, prijatelji vašeg dečka, pa čak i vaš najbolji prijatelj. Ako ste žensko i ako ste pričali više od jednom, sigurno vas je zamislio golu.

Muškarcima ne treba romantika

Ne kažemo da nisu romantični, ali realno, muškom rodu romantika uopšte nije potrebna. Žene su drugačije koncipirane, pa će tako buket cveća ili bombonjera za nas učiniti čuda, ali muškarci bi mogli da žive celi život i da ne osete potrebu za romantičnim gestovima.

Nemaju planove

Devojka koja je dva meseca u vezi zna tačno kuda želi da ta veza ide. Muškarci ispod 30 godina retko znaju svoje planove za sledeći vikend, a kamo li šta će biti u budućnosti.

Dok devojke odrastaju sanjajući o savršenom muškarcu i znaju detalje sopstvene svadbe, muškarci jednostavno pokušavaju da se zabave, bez puno razmišljanja šta će biti za nekoliko godina, piše Index.

Svi gledaju porniće i masturbiraju

S vremena na vreme naletimo na devojku koja je uverena da njen dečko, otkad je sa njom više nema potrebu za samozadovoljavanjem i porno filmovima.

Iako je ovo slatka laž u koju bismo možda i htele da verujemo, moramo biti svesne da im je to u krvi i da im ništa neće smanjiti potrebu za tim uživanjem. Isto kao što mi nećemo prestati da kupujemo (ili samo gledamo) cipele.

izvor Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *