Najbolja poza za pravljenje dece

Pogledajte koja poza u seksu je najbolja ukoliko planirate da proširujete porodicu, a pri tom vam je stalo i da potpuno uživate tokom odnosa.

Misionarska poza, odnosno poza u kojoj se muškarac nalazi iznad žene, smatra se najboljom za brže začeće jer upravo taj položaj omogućava najdublju penetraciju i isporučivanje sperme najbliže maternici.

To je ujedno i omiljeni položaj mnogih muškaraca jer im daje osećaj moći zbog dominaniranja, pri čemu ni žena nije uskraćena za snažnu stimulaciju. Ako partnerka drži noge ispod kolena i vuče ih prema gore, sperma može da se slije skroz do ulaza u matericu, što povećava šanse da dođe do trudnoće.
Međutim, ne treba zaboraviti koliko je ženski orgazam takođe bitan za začeće, s obzirom na to da kontrakcije koje se pri tom dogode omogućavaju bolje propuštanje spreme do materice. Ipak, najvažnija lekcija je da se zabavite dok pokušavate da zatrudnite.

POSTAVKA POLOŽAJA
Žena treba da leži na leđima, podignutih nogu savijenih u kolenima, dok njen partner iz klečećeg položaja ulazi u nju, rukama oslonjen na krevet. Naslanjanje na partnerkine noge tokom odnosa u ovoj pozi daje muškarcu bolji ugao penetracije i omogućava mu da „gađa“ G tačku, čime dovodi parnerku do sigurnog orgazma.

RAZLOG VIŠE ZA MISIONARSKU POZU
Romantika
− Ova poza omogućava vizuelnu komunikaciju i stvara osećaj intimnosti − ženine ruke su slobodne da vas maze, što utiče na produbljivanje emotivne veze među partnerima.
Omogućava kontrolu ejakulacije
− Pošto muškarac ima kontrolu nad penetracijom, može da zadaje ritam i napravi pauzu, kako bi zadržao ejakulaciju i produžio odnos.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *