Kada se ne treba upustati u seks?

I muškarci i žene podjednako srljaju u seks prerano. To može da ima ozbiljne posledice i veza ne može da se razvija. Postoje znaci koji ženama mogu da pomognu da odluče da li je došao taj trenutak.

Koliko god je zabavan, seks nije igra. Ako niste apsolutno sigurni da želite seks s nekim, nemojte da dajete dvosmislene znake i jasno se ogradite od bilo kakvih pokušaja

DUŽINA POZNANSTVA
Kako sezove i gde živi? Bili ste kod njega? Ovo je podsetnik da morate da zante o osobi više od nadimka pre nego započnete intimne odnose.

DA LI SE ČUJETE
Primetili ste da se više bavi Facebookom ili prijateljima, a vama zaboravlja da se javi, razmislite šta će biti posle seksa? Vi ćete mu biti samo usputna zabava.

MISLI SAMO NA JEDNO

Svaki vaš razgovor i sastanak na kraju završi pitanjima i podsetnikom na seks. Ako samo o tome razmišlja dobro razmislite da li želite uopšte da imate posla s njim.

PRIVLAČNOST
Bitno je da par oseća fizičku privlačnost, ali mora da postoje i drugi razlozi koji vezu čine kvalitetnom. Ako se više držite jedno za drugo, nego što vas drže zajednički interesi, zanimacije i životna razmišljanja, seks je jedino što će vas zadovoljiti, ali samo na kratko vreme.

TAJNA
Ponekad prijateljima sakrijemo neke informacije jer nas kritikuju, ali nisu svi koji nas okružuju takvi. Ako skrivate novu simpatiju od svih, znači da vas nešto oko nje muči, a seks će samo pojačati sumnje i onda ćete se još lošije osećati.

izvor Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *