5 velikih gresaka koje zene prave u krevetu

Ponekad vam nije do seksa, pa glumite? Često vam je dosadno? Ovo je spisak magazina “Glamour” koji donosi pet grešaka u koracima koje žene uporno ponavljaju umesto da se dobro zabavljaju u krevetu.

NE GLUMITE ORGAZAM
Gluma orgazma može da se oprosti u nekim posebnim situacijama, ali nemojte da vam to pređe u naviku. Možda i niste razmišljali na taj način, ali zapravo varate sami sebe. Osim toga, gotovo svaki muškarac rado će se potruditi da vas dovede do vrhunca, pa mu to i dopustite.

INICIJATIVA
Svi su danas opterećeni problemima i obavezama, ali možda je baš seks dobra stvar koja će vas opustiti i na trenutak odvojiti od svakodnevne kolotečine. Muškarci će tu potrebu u većini slučajeva izraziti češće nego žene, ali zašto ponekad i vi ne biste preuzeli inicijativu i mazili se s dragim?

LENJOST
Ako ste se već upustili u seks, onda u njemu i uživajte. Nemojte samo da ležite i čekati da on sve uradi. To jedino može biti recept za loš seks.

INOVACIJE
Počnite s jednostavnim stvarima poput nove poze, a usput malo istražujte šta se oboma sviđa. Ko zna, možda otkrijete neku svoju novu stranu za koju niste mislili da postoji, a seks će svakako biti bolji pa nećete imati razloga za glumu i pretvaranje.

STID
Partnera ćete ludo zavesti ako pokažete inicijativu i budete malo istrajniji sa svojim idejama. Nemojte da se stidite da opišete neku svoju fantaziju. Budite otvoreni i ne brinite jer će svaki muškarac rado istraživati zajedno s vama.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *