Nevenina mama

Nevena i ja smo u vezi vec oko cetiri godine. Ja imam 25 a ona 24 godine, i dosta nam je dobro u vezi. Mene sz njeni od pocetka prihvatili super, pogotovo Stojanka, Nevenina mama. Stojanka je crna zena, ima 51 godinu, visoka oko 177, vitka, dupe normalno, ali su joj sise ekstra. Ja sam skoro svaki dan dolazio kod Nevene kuci, nekako imao sam osecaj kao da sam kod svoje kuce.

Jednog jutra Nevena me zamolila da odem do njene kuce do njene mame u firmu, uzmem kljuc od kuce i uzmem neke papire za banku jer ona i njen tata idu kod strine u Beograd ( mi zivimo u NS) i vraju se kasno navece. Otisao sam po kljuc uzeo papire i odneo ih teta Stojanki. Hvala ti, Bojane dodji danas oko pola pet na kafu Nevene i Slavka nema, a trebali bi doneti danas fotelju koju je Slavko narucio ios pre mesec dana , rekla je Stojanka. Ja sam stigao tacno u pola pet i poljubio vrata, tama kad sam sisao ispred zgrade video sam teta Stojanku kako zuri i nosi neke kese.

Izvini Bojane sto kasnim, morala sam ici do salona opet nisu potrefili boju fotelje, tako da ce doci tek sledece sedmice. Ajde na kafu bas sam se smorila. Dok smo se penjali na drugi sprat ja sam blenuo u Stojankine noge. Imala je na sebi crnu suknju u visini kolena crne carape i kosulju kratkih rukava.

Usli smo u stan. Raskomoti se rece Stojanka dok ja pristavim kafu. Seo sam na trosed i posmatrao Stojanku kako se propinje da dohvati secer. Kurac mi se digao do bola i samo me mucilo sta ako primeti, jer sam bio u trofrtaljkama.

Stojanka je donela kafu i sela na dvosed prekoputa mene pireci u grudi zbog vrucine. Dodaj mi daljinski od klime Boki, eto ga na naslonu. Dok sam ga davao skontao sam da Stojanka gleda ravno medju moje noge. Ja kad u zemlju nisam propao, izbocina mojim trofrtaljkama ne da se vidi.

Znas Neca i Slavko nece danas doci, Slavko sutra mora na neki sastanak

Nastavak sledi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *