Zaradjuje 60 dolara na sat mazenjem muskaraca

Mnogi ljudi vole da se maze, pa je tako Džeklin Semjuel iz Njujorka odlučila da to iskoristi i pokrene posao. Ona naplaćuje 60 dolara po satu maženja i to bez ikakvih seksualnih kontakata.

Ako vam je ikada u životu bilo do maženja, a niste to imali s kim da odradite, 26-godišnja Džeki je tu da pomogne. Ona je osnovala svoju firmu pod nazivom “The Snuggery”(što bi u prevodu bilo prijatno mesto) putem koje potpuno nepoznatim osobama nudi svoje usluge maženja za 60 dolara po satu.

“Ja jako volim da se mazim, pa mi je ova ideja pala na pamet. Mnogima se to nije svidelo, ali ja sam to ipak odlučila da uradim kako bih zaradila neku dodatnu lovu”, rekla je Džeki.

Njen biznis uskoro je postao poznat širom SAD-a, a kasnije i sveta. Njoj je ideja o ovom biznisu pala na pamet još u osnovnoj školi kada je sa svojim sestrama na ulici prodavala zagrljaje za jedan dolar, prenosi Dnevnik.

Inače, Džeki je na fakultetu slušala predmet “Cuddle Sutra” (Sutra maženja) na kojem je naučila više od 100 neseksualnih položaja. Većina klijenata, kaže, imaju neobična pitanja i zahteva, međutim najčešće ne prelaze granice koje je ona postavila. Ako se neko od njenih klijenta seksualno uzbudi za vreme “tretmana” (što nije retkost), nema problema. Kaže kako je to potpuno prirodna stvar, samo što neće uslediti nikakav seksualni kontakt. Džeklin takođe napominje kako golotinja za vreme maženja nije dozvoljena.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *