Poze za najvreliji seks: 4 polozaja iz Kamasutre

Probajte četiri najuzbudljivije poze iz Kamasutre, najstarijeg ljubavnog priručnika na svetu, i uživajte u vrhunskom seksu.

Položaj pobednika

Lezite na bok, jednu nogu podignite i blago savijte u kolenu. Partner se smešta između vaših butina, a vašu podignutu nogu podiže još više, birajući želi li da je nasloni na svoje grudi ili da je prebaci preko ramena.
U ovoj pozi možete potpuno da se opustite i da uživate, a vaš ugođaj će biti još snažniji jer se klitoris dodatno stimuliše.
Stepen težine 8
Stepen zadovoljstva 9

Tronožac

Naslonite se na zid. Stavite svoje ruke oko njegovog vrata, a njegove oko vašeg struka. Jednom nogom se oslanjajte o pod, a drugu podignite da bi vaš partner lakše mogao da penetrira. Ovo je poza u kojoj je on dominantan i zato mu prepustite da kontroliše brzinu i ritam. Da bi ugođaj bio intenzivniji, važan je način na koji se gledate. Strasni pogledi podjednako stimulišu kao i nežni erotski dodiri.
Stepen težine 9
Stepen uživanja 7

Jahač

Vaš partner leži na leđima skupljenih nogu dok mu vi prilazite odozgo i sedate na njega. Lagano podižite karlicu i uživajte u malim, čvrstim pokretima. Ovaj položaj omogućava održavanje stalnog ritma, ali i stalnu stimulaciju klitorisa. Vi možete da budete nagnuti prema partneru i da kontrolišete ritam, dok vaš partner može potpuno da se prepusti uživanju.
Stepen težine 6
Stepen uživanje 6
Položaj iznenađenja

Ovaj položaj je idealan za ljubavnike koji vole divlji seks. Vaš partner je iza vas, a vi ste mu okrenuti leđima, savijeni i oslanjate se rukama o pod. Da bi vaš partner mogao lakše da penetrira, važno je da vas čvrsto drži za bokove. Ova poza više prija muškarcima jer mogu da prodru veoma duboko, ali i zato što mogu da kontrolišu brzinu samog odnosa. Vama će biti prijatnije ako u toku odnosa slobodnom rukom stimulišete klitoris.
Stepen težine 5
Stepen uživanja 8

izbor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *