Pet razloga za seks na jednu noć

Mnogo toga možemo da naučimo o sebi kroz isključivo fizički kontakt sa drugom osobom.

Žene naročito mogu da izvuku važne poruke o tome da seks ne znači uvek i vođenje ljubavi.

Evo pet razloga zbog kojih vredi upustiti se u seks na jednu noć.

Cilj je zdrav seks

Kad god vi imali seks, to činite da biste se dobro osećali. To može da znači da ćete to uraditi sa osobom koju volite i kojoj verujete, ali i sa potpunim strancem kog verovatno više nikad nećete sresti. Ako je užitak i zabava jedino što vam je u nekom trenutku potrebno, nema razloga da sebi ne priuštite seks na jednu noć.

Kajanje je trošenje energije

Potpuno je besmisleno kajati se zbog avanture na jednu noć. Ako ste koristili zaštitu i bili fizički bezbedni i uz sve to imali odličan seks, nemate zbog čega da se kajete. Mali izlet ne znači da ste moralno posrnuli. Ako se pak plašite osude društva, zapitajte se da li vredi puštati drugima da vam upravljaju životom i donose odluke umesto vas.

Seks sa strancem je iskren

Seks sa potpunim strancem je možda i najiskreniji fizički kontakt između dvoje ljudi, jer nije vođen skrivenim motivima ili igrama moći. Sve što postoji je vaš užitak i to potpuno otvoren i iskren, bez ikakvih očekivanja.

Ne troši vas emocionalno

Kada se emotivno vežete za neku osobu, to može da vas iscrpi, naročito ako zauzvrat ne dobijate mnogo toga. Međutim, u seksu na jedno veče nema vremena za buđenje osećanja, ranjivost i sumnje. Dobijete ono što poželite i idete dalje.

Nema gubljenja vremena

Jedna od najboljih stvari kada je reč o seksu na jednu noć je to da ne morate da procenjujete da li je ta osoba za vas ili vi za nju. Njegova svrha je malo zabave i uživanja bez prethodnog upoznavanja, bezbrojnih izlazaka i razmenjivanja poruka. Zapamtite da seks na jednu noć treba da bude vaša dobrovoljna odluka, nešto u čemu ćete uživati i zbog čega ćete se osećati bolje.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *