Šta je najgore što može da vam se desi tokom seksa?

Ponekad za vreme seksa stvari baš i ne budu onakve kakve priželjkujemo, a neugodni trenuci nastupe kada to najmanje očekujemo. Nespretno izgovorene rečenice, neplaniran ciklus, loš zadah i vetrovi samo su deo spiska neprijatnih situacija koje mogu da se dogode u krevetu. Takve situacije nisu retkost i dogode se svakome, ali šta učiniti i kako se ponašati u tim trenucima?

REKLI STE NEŠTO ŠTO NISTE TREBALI

Kako biste izbegli da kažete nešto zbog čega ćete zažaliti gotovo iste sekunde savet je da se opustite, jer ako mislite na bilo šta drugo sem partnera, to će se itekako primetiti.

ZASPALI STE
Rad na napornom i zahtevnom radnom mestu ili pokušaj da se balansira između karijere i privatnog života ponekad mogu da budu iscrpljujući. Ako ste zaista preumorni, to i recite. To je mnogo bolje nego da u ključnom trenutku zaspite.

CIKLUS U POGREŠNOM TRENUTKU
Ciklus sam po sebi uopšte nije zabavan, ali kada se pojavi u ključnom trenutku i potpuno neočekivano, može prilično da utiša razbuktalu strast. U tom slučaju duboko udahnite, idite do kupatila i prisetite se da se takve stvari jednostavno događaju. A, ako on to ne razume, onda je i bolje da niste igru igrali do kraja.

POBEGAO VAM VETAR
Telesne reakcije ponekad ne možemo u potpunosti da kontrolišemo, ali ono na čemu možemo da poradimo je prevencija. Vodite računa šta i koliko jedete pre odlaska na sastanak i izbegavajte masnu, nauljanu i jako začinjenu hranu najmanje šest sati pre sastanka.

OBUZELE SU VAS EMOCIJE
Seks i upuštanje u intimnost emocionalno je iskustvo, a emocije nas često mogu uhvatiti kad smo nespremni. Ukoliko vam zasuze oči i glas počne da podrhtava, on će sigurno želeti da znati šta vam je, ali vi najverovatnije nećete znati šta da mu odgovorite. Nemojte da osećate pritisak time što ćete tražiti odgovor koji će njemu da se svidi, već slobodno zastanite da se smirite i nastavite gde ste stali.

NEPRIJATAN ZADAH
Nekih mirisa je teže rešiti se nego drugih, ali pripazite šta jedete pre i za vreme sastanka i dobro razmislite hoćete li kao prilog naručiti luk. Zadah možete prikriti žvakaćom gumom i vodicom za ispiranje usta, ali prevencija je ipak najbolji lek.

ZABORAVILI STE DA SE IZDEPILIRATE
Frizura vam je savršena, haljina besprekorno seksi, ali noge otkrivaju da se niste izdepilirali. Ova situacija je vrlo neugodna, ali kada se već nađete u njoj baš i ne možete puno toga da učinite, a trčanje u kupatilo u histerično depiliranje nije baš najbolje rješenje. I u ovoj situaciji treba da vodite računa o prevenciji, stoga probajte dobar stari recept, depilaciju dva dana pre sastanka kako vas ništa ne bi uhvatilo nespremnu.

TELEFON ZVONI BEZ PRESTANKA
Ukoliko se ne radi o nekom hitnom pozivu, sve ostalo može da čeka. Pobrinite se da sve pozive obavite pre nego što ostanete sami, jer u tom trenutku jedino na šta se treba fokusirati je partner.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *