Da ljubav bude zabavna: 4 nacina da začinite seksualni život!

Da bi vam bilo zabavno i prijatno tokom seksa, ako je strast zatajila, poslušajte savete Megan Andelloux. Ona je seks edukator koja će svojim predlozima vaš odnos sigurno učiniti zanimljivijim.

NAČULJITE UŠI – SLUŠAJTE
Ponekad najbolji način da osetite romantiku je da slušate. Čula mogu da probude reči. Govorite i slušajte svog partnera. Sluh je dobar kanal da “podivljate”. Muzika može da bude dobar izbor. Napravite kompilaciju pesama koje vas uzbuđuju i bude u vama želju za romansom. Ovo može biti samo stepenica do uzbuđenja.

ČITAJTE EROTSKE ROMANE

Čitanje erotskog štiva je još jedan sjajan način da budete raspoloženi za seks. Pomoću njih možete da ispitujete sebe i osluškujete svoje fantazije.

OBIČAN POLJUBAC
Kada ste poslednji put strasno poljubili partnera? Isprobajte jedan sočan, poljubac sa početka veze koji traje, traje, dok su vaše ruke po njegovom licu, kosi, telu. Videćete šta će se dogoditi. Jer, kada parovi učvrste vezu često prestanu da se ljube kao tinejdžeri. Ne radite to, obavezno odvojte vreme za ljubakanje sa svojim izabranikom. To je zdravo, a i poželjno za vaš seksualan život.

MESTO, LOKACIJA, IZBOR
Seks često parovima postane rutina. Nekada i posle kratkog vremena – isto mesto, ista poza, isto vreme. To je pogubno po ljubavnički odnos. Pokušajte da samo “scenografiju” izmenite i uočićete da je promena mnogo drastičnija. Na primer, ako se odlučite za vođenje ljubavi u kuhinji, to znači da nećete ležati, imaćete i neku sasvim novu pozu, videćete partnera i njegovo telo u potpuno novom svetlu. Sve to je i potencijalno potpuno novo uzbuđenje i zadovoljstvo.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *