9 lekcija iz erotskog bontona

Iako vam se on mnogo dopada, način na koji vodi ljubav sa vama ne prija vam baš u potpunosti. Evo kako da uz mnogo takta i malo lukavstva popravite stvar i pretvorite ga u ljubavnika po svom ukusu.

Pokažite mu koliko vam je važno milovanje, tako što ćete mu predložiti igru ogledala – objasnite mu da želite da vam radi sve ono što i vi njemu radite, a onda krenite da mu pokazujete kako.

PO ZAVRŠETKU LJUBAVNOG ČINA, OKRENE SE NA DRUGU STRANU I ZASPI
Posle orgazma muškarci ulaze u fazu u kojoj gube interes za seks i zbog pojačanog lučenja serotonina postaju pospani. Nemojte mu to uzeti za zlo. Opet, ako je hladan i odbojan, ili, još gore, ako odmah ustane i počne da se oblači, to može da znači da ga muče teške misli. Pokušajte da porazgovarate. Možda samo prolazi kroz neku krizu.

PRIRODNO JE “OBDAREN” I APSOLUTNO UBEĐEN DA JE TO DOVOLJNO
Diči se svojim kvalitetima, ali kad se nađe u krevetu, otkrivate da je neaktivan, kao da misli da je kvantitet važniji od kvaliteta. To se često događa lepim ljudima koji, budući da nisu nikad imali potrebe da se trude, misle da je dovoljna sama činjenica da su privlačni. Zato su po pravilu ružnjikavi muškarci bolji u krevetu. Od loših navika, ovu je najteže ispraviti i zbog činjenice da su oni koji su svesni da su lepi po prirodi lako uvredljivi. Zato treba birati reči i pomoću malih lukavstava ga navesti na ono što vi želite.

ZAPINJE KAO DA HOĆE DA POSTIGNE BRZINSKI REKORD
Ako imate utisak da vas miluje mehanički i ako menja pozu svakih 20 sekundi, to možda znači da ne poznaje dovoljno žensku seksualnost. Trebalo bi da mu objasnite svoje želje i način na koji funkcionišu vaše genitalije. Ako se bojite da će ga preplašiti lekcija iz seksa, uzmite njegovu ruku i pokažite joj kuda i kako da ide. Možete i da odaberete pozu u kojoj vi vladate situacijom. Budite sigurni da će mu se to dopasti.

PRESKAČE PREDIGRU I ODMAH PRELAZI NA STVAR

Jedna stvar je ukoliko još nije stručnjak za milovanje žene, a sasvim druga ukoliko to nikad nije ni probao da bude. Za ovo drugo nema opravdanja. Gotovo svaki muškarac zna da je milovanje izuzetno važno nežnijem polu, budući da se u toku predigre organizam žene priprema za penetraciju. Muškarac koji ignoriše tu činjenicu, samoživi je egoista.
Ako želite da promeni ovakvo ponašanje, učinite to što pre, sasecite stvar u korenu. Ili predložite igru ogledala, kažite: “Gledaj šta ja radim”, i krenite da ga milujete s istom pažnjom i strašću s kojom biste želeli da on miluje vas.

U KREVETU GUBI SVAKI OSEĆAJ I PRETVARA SE U DIVLJU ZVER
Ako je muškarac u svakodnevnom životu nežan i pažljiv, a u krevetu se ponaša kao da je ulovio plen, može se reći da je ostao fiksiran za pubertetsku ideju o seksu u kojoj dominira agresivnost. Možda nije imao drugačija iskustva? Pokušajte da ga naučite da seks znači razmenu ljubavnih osećanja, pokažite mu da ste vi njegova partnerka, a ne samo žena s kojom vodi ljubav.

SVI IMAMO OMILJENU POZU, ALI ON SE BAŠ „ZALEPIO“ ZA JEDNU
Možda je to stvar karaktera? Ali, ako je izvan kreveta vaš partner zanimljiva, radoznala osoba, možda je nesiguran u seksu. Verovatno se boji da će, ukoliko eksperimentiše s nečim novim, doživeti neuspeh. Tada mu je potrebna podrška. Recite mu da je on ljubavnik o kome ste oduvek sanjali. Da li je to laž? Da, ali korisna. Zatim mu predložite da promenite mesto, probajte kupatilo, kuhinju…

ŽELI DA VAS ZASENI SPECIJALNIM EFEKTIMA
Pravi akrobacije kao da je u cirkusu? U početku to laska, ali posle izvesnog vremena počne da vas zamara, i fizički, i psihički. Moguće je da pored sebe imate nesigurnog muškarca koji traži potvrdu vlastite ličnosti. Nemojte se plašiti da ćete ga povrediti ako mu kažete da želite bar s vremena na vreme da vodite ljubav normalno. Predložite mu da vi diktirate tempo. Ako bude uživao, shvatiće da akrobacije nisu neophodne.

U NAJLEPŠIM TRENUCIMA IZGOVARA VULGARNOSTI KOJE GASE VAŠU ŽELJU
Onaj ko nije u stanju da vodi ljubav u tišini pokazuje potrebu da pojača zadovoljstvo. Za takvu osobu fizičko zadovoljstvo i ljubav su dva paralelna sveta. Ono što je sigurno jeste da on zapravo ne misli ono što izgovara. To su zapravo rečenice koje upućuje više samom sebi nego partnerki. Promeniti ovakvu naviku može biti vrlo teško. Ipak, probajte da mu na njegove grubosti odgovorite nežnostima.

ŽELI DA VAS GLEDA U IZAZOVNOM RUBLJU
Najverovatnije hoće da od vas načini fatalnu ženu iz snova. On misli da u tome nema ništa loše. Ali ako vi ne volite takvo rublje, postoje dva rešenja. Predložite mu da vodite ljubav ispod tuša ili u kadi punoj vode, ili mu vratite istom merom. Kupite mu tigraste tange. Videćete da će odmah shvatiti poruku.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *