5 pravila za dobar “dirty talk”!

Nije samo poenta u tome što izgovorite nego i u načinu na koji to izgovorite. Reči su moćan alat u svim aspektima života, a često su neiskorišćene u spavaćoj sobi. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da postanete maher ili maherka kada je “dirty talk” u pitanju.

TREBA DA ZNATE ŠTA ŽELITE

Zaboravite sve što ste ikada pročitali ili videli na filmovima o seksu. Većina žena ne može da doživi orgazam samo uz penetraciju, potrebne su i druge stimulacije. Bilo da ste imali talentovanog ljubavnika ili ste sami morali da dođete do toga, samo vi znate šta vam treba da bi bili zadovoljeni.

A ako još ne znate, vreme je da konačno naučite. Imate li maštarije? Pokušajte da na taj način saznate koje bi bile vaše uloge u seksu i uloge partnera. Jednom kada tačno budete znali šta želite, spremni ste za sledeći korak.

ZATRAŽITE ONO ŠTO ŽELITE
Jedan od razloga zašto muškarci vole kada im partnerka priča tokom seksa je taj što su oni vrlo vizualna bića. Lako se uzbude zamišljajući neku seksi scenu. Na primer, možete da mu kažete: “Gledala sam te dok si prao automobil, bio si privlačan i zamišljala sam da sunđerom prelaziš svuda po mom telu”. Možete da kažete bilo šta što vas pali i možete da tražite da vam radi sve što želite.

OSEĆAJTE SE PRIJATNO KOJE GOD REČI KORISTILI
Mnogi misle da “dirty talk” obuhvata samo jako proste reči koje vam je neprijatno da izgovorite. To ne mora da bude tako. Možete samo da kažete šta volite i šta vam se sviđa kada vam partner radi. Počnite s nekom manjom stvari. Zatražite neku sitnicu kao što je ljubljenje u vrat.

ZAMISLITE PRIZOR I ONDA GA VERBALIZUJTE
Ponekad ljudi odustanu od “prljavog” razgovora u krevetu jer ne znaju kako bi nešto rekli. Važno je da se osećate prijatno dok se igrate rečima. lakše će vam biti ako zamislite neki prizor ili radnju pa pokušate da je verbalizujete, savetuju na stranici “shine.yahoo.com”.

MOŽE I JEDNOSTAVNIJE
Ako se još uvek ne vidite u toj ulozi, pokušajte s nečim najjednostavnijim kao na primer: “Želim te, sad”. Ova jednostavna rečenica će definitivno privući njegovu pažnju. Seksi razgovori su erotični i zato što na taj način na trenutak možete da budete neko drugi. I za kraj, najvažnije je da u tome uživate i da to doživite kao zabavu.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *