Tri pravila zbog kojih će seks biti uživanje

Svako od nas ima trenutke kada nakon seksa, umesto ispunjenosti i zadovoljstva, oseća razočaranost i potištenost. Kako se više ne biste našli u sličnoj situaciji, u nastavku donosimo tri osnovna pravila kada bi seks trebalo da bude jednostavno, “zabranjen”.

Činjenica je da nema toga ko nije imao loše trenutke u seksu, ili posle njega. Razlozi mogu biti brojni, no postoje tri gluposti koje često radimo, a posve su nepotrebne. Pridržavajte se njih, i vaši seksualni trenuci doživeće ”vedriju” stranu!

Znači, ono što bi svatko od nas trebalo da izbegava u svom “strastvenom” životu je:

1. Seks na brzinu i na silu
Praktikovanje seksa samo da ”ispunite” svoju partnersku ili bračnu dužnost, nije nikakvo rešenje. Takav vas pogrešan pristup samo košta stvarnog uživanja u seksu. Ako vaš partner želi u tom trenutku da se “valja” sa vama, a vi baš i niste raspoloženi, slobodno mu recite i ne očajavajte. Doći će trenutak i kad ćete vi biti spremni na akciju. S druge strane, seks na brzinu je idealan u trenutku strasti, no nikako ne i u trenutku kada to obavljate, samo da obavite.

2. Seks u trenutku u kojem želite da radite nešto drugo
Seks u kojem niste koncentrisani na užitak, već vam misli lutaju negde drugde, ne konzumirajte! Ako vas more brige ili jednostavno imate druge stvari na pameti, radije ne ulazite u seksualni odnos jer vaši osećaji i mozak u tom trenutku nisu na istoj talasnoj dužini, pa će užitak u tom kontekstu izostati.

3. Seks s pogrešnom osobom
Ako niste u vezi i tražite avanturu, ne uzimajte seks s bilo kim ”zdravo za gotovo”. Kada se nađete u takvoj situaciji, uvek razmislite hoćete li tu ‘vruću’ noć idućeg jutra želeti da obrišete. Takav seks često je prisutan pod uticajem alkohola ili droge. Bez obzira, uhvatite li nekog neznanca u noćnoj avanturi, dobrog prijatelja u trenutku slabosti ili čak vlastitog šefa, dobro promislite isplati li se.

Izvor: Vesti

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *