Zanimanje muškarca otkriva njegove SEKSUALNE sklonosti

Ima li zanimanje muškarca veze sa njegovim ljubavničkim sposobnostima? Neki stručnjaci smatraju da ima. Verovatno ste već čuli da se mnoge žene pale na pilote? Neke sanjaju samo o doktorima, a druge o sportistima. Verovali ili ne, to nije samo ženski hir. Zanimanje muškarca u određenoj meri može otkriti njegove seksualne sklonosti.

KONOBARI
Živahni muškarci koji bez problema skaču od stola do stola sa osmehom na licu takvi su i u krevetu. Za njih se slobodno može reći da su domišljati, zaigrani i šarmantni ljubavnici, sa iznenađujuće puno energije i snage. Baš kao što su uslužni prema gostu, tako su uslužni i prema ženama. Problem je jedino što ih uvek čeka neka druga mušterija, pa se ne mogu posebno pohvaliti da su verni.

ADVOKATI
Iako su muškarci sa takvim zanimanjem dobro siutirani, ne mogu se baš pohvaliti posebnim ljubavničkim veštinama. Vrlo često o seksu znaju malo, praktikuju samo osnovne stvari i nemaštoviti su. Iako će pokušati da zadovolje partnerku, neće baš uspeti u tome jer ne poznaju dovoljno žensko telo, a ni seks uopšteno. Ipak, dobra je vest da su skloni učenju pa se s vremenom od njega može napraviti dobar ljubavnik.

PILOTI (i svi drugi koji nose uniformu)
Mnoge žene vole mušarce u uniformama. Čine im se kao snažni, strastveni i vešti ljubavnici, I dobro im se čini. Muškarci u uniformama zaista se mogu pohvaliti titulom sjajnih ljubavnika, Nije ni čudo s obzirom na to da imaju „puno utakmica u nogama” . To im je i prednost, ali i nedostatak. Nažalost, nisu skloni monogamiji pa je sa njima teško ostvariti stabilnu vezu.

POLITIČARI
Dosadni i nemaštoviti?! Pa i ne baš! Nemojte da vas zavaraju njihove dosadne političke govorancije . U krevetu mogu biti vrlo divlji i nezasiti ljubavnici koji će ženi priuštiti nezaboravno seksualno iskustvo. Međutim, u zanosu i strasti katkada zaborave na ženu pa mogu biti i blago perverzni. Ima još jedan problem sa njima – ponekad ne shvataju da „ne” zaista znači „ne” pa se njihovi pozivi na kafu lagano pretvore u zlostavljanje telefonom.

DOKTOR
Prema mišljenju mnogih žena najpoželjniji muškarci zaista imaju sve predispozicije da budu vrhunski ljubavnici. Dakako, najveća im je prednost što žensko telo poznaju bolje nego same žene. Pa ipak nisu na vrhu liste najboljih ljubavnika. Zašto? Znaju biti prilično sebični. Drugim rečima, žena možda neće biti toliko zadovoljena koliko je očekivala. Ipak, ako je reč o odnosu u kojem vladaju poverenje, razgovarajte sa partnerom pa se stvari možda i promene.

izvor lepota&zdravlje

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *