Otkrijte jeste li dobra ljubavnica

Šta razlikuje ljubavnicu i dobru ljubavnicu? Način na koji se ponašaju prema svome partneru, i to ne samo u seksu, nego i u ostalim aspektima veze.

Dobre ljubavnice su one žene u koje su njihovi partneri zaljubljeni dugi niz godina i koje ih uprkos svakodnevnom životu i rutini još uvek uzbuđuju. Nisu sve žene dobre ljubavnice. Neke su prirodno nadarene za to, a nekima treba malo vežbe. Pročitajte koje su to karakteristike koje, prema muškom mišljenju, čine dobru ljubavnicu.

Poljupci
Baš kao i žene, i muškarci vole poljupce. Dobre ljubavnice znaju da muškarci itekako uživaju u nežnim, ali i strasnim poljupcima. Poljupci na pravim mestima muškarce doslovno izluđuju. Dakle, nemojte štedeti na poljupcima.

Pažljivost
Dobre ljubavnice vrlo su pažljive prema svojim partnerima. Sebičnost je isključena. Budite pažljive i prema njegovu telu, ali i prema njegovoj duši. Osluškujte njegove potrebe i odgovorite na njih s ljubavlju. Pravi muškarci takvo ponašanje znaju da cene.

Emotivnost
Neke žene znaju skrivati emocije zbog straha da ne budu povređene. Prave ljubavnice znaju da su emocije njihovo bogatstvo i nikada ih ne skrivaju. Čak i kada su neugodne emocije u pitanju, one znaju da skrenu muškarčevu pažnju na sebe. Nemojte zbunjivati svoje partnere nejasnim signalima koji nastaju kao posledica neizrečenih emocija.

Inicijativa
Prava ljubavnica zna da muškarci istinski uživaju u ženskom iniciranju seksa. Ne budite staromodne i pokažite inicijativu. I muškarci vole znati da su željeni, a iniciranje seksa pravi je način da im to pokažete. Usto, pokažite im što tačno želite u seksu i zauvek ćete ih osvojiti.

Zadovoljite
Ako želite da budete zadovoljene, morate znati i želeti da zadovoljite svog partnera. Dobre ljubavnice to rade odlično. Odvažite se, učinite mu u seksu stvari za koje znate da ih želi. Postoji vrlo velika verovatnost da ćete i vi uživati u tome.

Iznenađenje
Dobre ljubavnice znaju da je iznenađenje snažan afrodizijak i izvrsna predigra. Iznenađenje može biti novo seksi donje rublje, privatni striptiz u spavaćoj sobi ili seksi večera uz zavodljive sveće.

Zahtevnost
Neke žene su jako zahtevne i traže stopostotnu pažnju. Na početku veze to može biti slatko, ali s vremenom to postaje opterećenje. Dobre ljubavnice toga su svesne i nastoje da žive svoj život i da budu nezavisne. Muškarcima je takov ponašanje i više nego seksi.

Tajanstvenost
Dobre ljubavnice znaju da je tajanstvenost vrlo seksi i zato zadržavaju tu odliku. Vaši muškarci ne moraju nužno da znaju baš sve o vama. Neke slatke tajne zadržite samo za sebe i računajte na to da će te im tim potezom biti dugoročno privlačne.

izvor lepota&zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *