Ženski priručnik: Prava istina o muškarcima i penisu

Koliko god bile opuštene pred partnerom, većina žena nikada ne može da skupi dovoljno hrabrosti da ih pita određena pitanja. Ali, to ne znači da nisu radoznale i da ih ne zanima gotovo sve o muškoj „alatki”.

Muškarci su s Marsa, a žene s Venere – čini se da ta izreka vredi i po pitanju seksa. Muški penis ženama neretko predstavlja pravi misteriju, a za deo pitanja koje bi htele da postave svojim partnerima žene jednostavno ne skupe dovoljno snage, a drugog dela pitanja se nikada nisu ni setile.

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da se zapitate kome su najenjeni ekstra veliki prezervativi. Iako ste možda pomislili da ste vi jedna od retkih koja nema sreće, stručnjaci tvrde sasvim suprotno – samo šest posto muškarca zaista ima potrebu za ekstra velikim, drugim rečima – njih 96 posto jednostavno laže.

Razgovor o veličini penisa neiscrpna je muška tema, međutim, u zanosu često znaju i da preteraju. Tako se neretko može čuti kako se hvale s magičnih 20, 23 ili 25 cm. Ali, istina je sasvim drukčija. Kako tvrde stručnjaci, prosečan penis dugačak je 12,95 cm.

Bolest neobičnog imena „plavi testisi” zaista postoji. Naime, kongestija, odnosno upala prostate uzrokovana je zaustavljanjem krvi u testisima, što može prouzročiti jaku bol. Iako će veliki broj muškaraca probati svojim partnerkama da objasniti da je seks jedini način da bol prođe, to jednostavno nije istina – topao tuš ili aspirin bit će takođe delovati.

Penis je uobičajeno tamnije boje od ostatka kože na telu. Tamniji pigment kože na penisu je uglavnom posledica seksualnog sazrijevanja, ali za tamniju kožu može biti odgovorna i prečesta masturbacija.

Iako postoje razne priče da je veličinu penisa moguće predvideti pomoću veličine stopala i ruke, stručnjaci tvrde upravo suprotno. Naime, veličina penisa ni na jedan način nije povezana s veličinom stopala, ruke ili pak nosa.

Stručnjaci u seksu tvrde da je masturbacija zapravo izuzetno zdrava. Naime, što muškarac ređe upotrebljava „alatku”, veće su šanse da će posle zakaže.

Muškarci su nakon previše konzumacije alkohola često nesposobni za akciju u spavaćoj sobi. No, koliko je previše? Stručnjaci tvrde da su tri i po čašice alkoholnih pića za muškarca teškog 70 kilograma previše i tada se možete pozdraviti sa eventualnom svakom akcijom.

Možda će muškarci u to teško poverovati, istina je da se penis nikakvim metodama ne može povećati. Na žalost mnogih muškaraca, rast penisa prestaje u njihovim dvadesetim godinama i nakon toga nema povrataka.

Izvor: T portal

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *