Čime žene izluđuju muškarce?!

One su slatke, drage i seksi pa muškarci jednostavno ne mogu bez njih. Аli, žene nisu savršena bića. Imaju problema sa samopouzdanjem, pričaju satima, postavljaju retorička pitanja, glume nevinašca… A to njihovim partnerima itekako ide na živca.

Glume da su svetice
Svatko ima prošlost, pa i ona koja glumi da je nevinija od ostalih. Nema potrebe za glumom i pretvaranjem. Lažnu skromnost i nepriznavanje grešaka muškarci jednostavno preziru. Stoga, budite ono što jeste bez negiranja vlastite prošlosti.

Imaju problem sa samopouzdanjem
Nesigurne su ili samo glume nemoć. Uh, kako ih tek to živcira! Možda ste mislili da je to muškarcima slatko,ali stvarno im smeta kad vas stalno moraju tetošiti, uveravati, držati za ruku. Naporno im je kada moraju da glume „prijateljicu” i kada moraju da budu vaša emocionalna i moralna podrška.

Razgovaraju u šiframa
Muški mozak, kad je konverzacija u pitanju, jednostavno funkcioneše drukčije od ženskog. Na retorička ženska pitanja, muškarci teško pronalaze pravi odgovor i uvek su u strahu šta točno ona od njih želi. Pitanje kao „šta misliš”, „smeta li ti nešto”, „zašto ćutiš” i druga, njima su jednostavno zastrašujuća. Oni vole konkretna pitanja na koja mogu dati kratak, jasan i logičan odgovor.

Zadiru previše u mušku privatnost
Žene jednostavno vole slobodu da mogu banuti kod svog dragog kad to zažele. Da bez ograničenja prisvajaju njegove stvari, odeću i kozmetiku. Muškarci to ne mogu da smisle. Oni jako cene svoje pravo na privatnost.

Pričaju do besvijesti
Pitajte ženu kako je, i konverzacija je zagarantirana barem idućih 45 minuta. Generalizujemo, naravno, ali u proseku žene vole da prilčaju i neke nikada neće stati. Dobro, ne doslovce nikada, ali mnogim se muškarcima svaki razgovor sa ženom čini kao beskonačno mučenje. Dok u pozadini sluša njen glas, verovatno razmišlja o utakmici, novoj igrici ili filmu.

Kritikuju druge žene
Teško da ćete čuti iskrenu žensku pohvalu na račun izgleda druge žene. One su maheri za međusobno kritikovanje i pronalaženje mana. Analiziranje frizure, težine, odeće i sve to na pogrdan način muškarcima jednostavno ide na jetru. Zašto jednostavno ne priznate da Anđelina Džoli ili pak Džesika Alba izgledaju savršeno. Ali, žene jednostavno ne žele svom muškarcu da priznaju da je neka druga žena opako seksi. Ali sa ili bez njihovog komentara, muškarci to itekako dobro uočavaju.

Priređuju im ljubomorne ispade
Premda im mala doza ljubomore imponuje, ispadi besa zbog spomena atributa druge žene nisu nimalo privlačni. Muškarci vole kul žene koje glume hladnoću, a ne histerične koje ljubomornim ispadima pokazuju manjak samopouzdanja.

Koriste seks kao oružje
Kad žele da se osvetiti muškarcu, žene obično udaraju tamo gde je najslabiji. Uskraćuju mu seks. A kako ih samo to boli i živcira… Možda i najviše od svega.

izvor lepota&zdravlje

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *