Šta žene žele: mladog pastuva ili starog kauboja?

Šta žene više vole: mladog pastuva ili se valjanje u senu pod zvezdanim nebom sa zrelim kaubojem? Najjednostavniji odgovor je: i jedno i drugo. Sve zavisi za šta im treba.

Po povratku s letovanja žene vole da se hvale da su “ulovile” mlađeg muškarca, dosta mlađeg, pastuva. Zajednički utisak je uglavnom da godinama nisu imale tako dobar seks i da su zaboravile šta je to kad je “mužjak stalno napaljen”, ispovesti su nekih dama.

Žene u 30. i 40. ne vole mnogo da gube vreme i više im odgovara da tri dana s nekim provedu u krevetu, nego da se reda radi prvo šetaju, idu na pića i vode nekakve razgovore.

Pored toga što su u tim godinama mnogo opuštenije i samim tim bolje ljubavnice, postoje i drugi razlozi zbog kojih ih privlače mlađi muškarci. Jedan od njih je ženska sujeta, odnosno zavist koju kod drugih žena njihovih godišta izazivaju dok prepričavaju svoje avanture.

Zatim, mlađe muškarce dame doživljavaju kao još “nezrele i nedovršene”, a sebe u toj situaciji vide u superiornom položaj, jer požele li ga zadržati imaju priliku da ga oblikuju po svojoj meri. Ili bar više nego nego nekog “zrelijeg” muškarca.

Nedstatak ove kombinacije je što seksi “učiteljica” pre ili kasnije postaje nezanimljiva i muškarac želi mlađu. Ženama ovo preterano i ne smeta sve dok pastuv služi za dizanje samopouzdanja, višestruke orgazme i zabavu.

Ali one koje traže ozbiljnu dugoročnu vezu kada isprobaju pastuve uglavnom će se skrasiti sa starim kaubojem. Jedna žena je objasnila i zašto: stari kauboj je tokom svih tih godina jurenja za kobilama naučio pokoji trik koje mladi pastuv još ne zna, a pri tom stari kauboj je kao i dobar šank – na njega uvek možete da se oslonite.

Izvor: Vesti

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *