Šta raditi sa golim muškarcem

Ne, nije u pitanju još jedan tekst o tome kako da zadovoljite muškarca – seks je, ipak, dvosmerna priča. Međutim, ako ono što vi radite istovremeno uzbuđuje i zadovoljava oboje, onda samo napred…

Dakle, smatrate da ste dobri u krevetu i da nijedan muškarac, koji je imao čast da spava sa vama, nema razloga da se žali. Ali, šta ako usavršavanjem tehnike dodira možete da postanete fantastični? Eksperti za seks, zadovoljni muškarci i žene koje su ovladale nekim iznenađujuće jednostavnim potezima, otvoreno pričaju o tome kako da zadovoljite muškarca od glave do pete!

Muškarci o nezaboravnim trenucima
“Moja bivša devojka je znala da me potpuno skine dok me ljubi. Ove dve seksi radnje, koje je savršeno obavljala istovremeno, bile su apsolutno impresivne”,
Goran, 27

“Uopšte nisam agresivan u životu, pa tako ni u seksu. Međutim, devojka sa kojom sam se neko vreme zabavljao preuzimala je inicijativu u krevetu i uvek me je bukvalno ‘bacala’ na sve strane! Iako je bila sitne građe, bila je neverovatno snažna. Njena tehnika me je silno uzbuđivala!”
Rade, 29

“Još uvek maštam o bivšoj devojci koja se nije stidela da stvari preuzme u svoje ruke. Možda bi se neko osećao ugrožen u toj situaciji, ali zabavljanje sa devojkom koja se ne ustručava da pokaže šta je zadovoljava bilo je zaista oslobađajuće iskustvo”,
Matija, 30

“Moja sadašnja devojka započinje seks tako što me ljubi u vrat i završava s poljupcima u dnu kičme. Ništa me toliko ne uzbuđuje – čak ni stimulacija mog najosetljivijeg dela tela”,
Boris, 31

“Kad god me je ljubila, moja bivša devojka je stavljala svoje ruke na moje lice. To je bilo nežno, prisno i ujedno seksi. Još uvek osećam treperenje u stomaku kada se setim naših poljubaca”,
Vlada, 33

Ako imate samo… .

.. 30 sekundi
Iskažite ljubav i naklonost blagom masažom njegovih ramena i nadlaktica. To će ga opustiti, a ne zagrejati za nastavak akcije u situaciji kada nemate dovoljno vremena. Ili,trljajte njegova leđa, malim kružnim pokretima, i ispuniće vam sve želje. Ova tehnika aktivira oslobađanje oksitocina – hormona bliskosti.
… 1 minut
Nežno dodirujte i ljubite njegove usne. Iako su jedan od najosetljivijih delova tela, obično se zanemaruju tokom seksualne igre. Dakle, poklonite im punu pažnju. Gledajte ga direktno u oči i nežno pređite kažiprstom nekoliko puta preko njegovih usana. Potom svojim usnama blago protrljajte njegove usne. Postepeno pojačavajte pritisak usnama i završite igru pravim, erotskim poljupcem, upotrebljavajući jezik i sve što ide uz to. On neće moći da prestane da razmišlja o ovih 60 sekundi celog dana.
… 5 minuta
Poigrajte se rukom. U pitanju je osnova zadovoljavanja, ali muškarci to obožavaju. Da bi se brzo uzbudili, neophodni su trenje, brzina i lubrikant (opciono). I, koristite obe ruke – započnite polako, završite brzo.
… celu noć
Neka bude maraton. Započnite ga dugim zajedničkim kupanjem ili tuširanjem. Kada se oboje dovoljno opustite, pređite u spavaću sobu, pustite neku laganu muziku, prigušite svetlo i krenite u ekspediciju prstima i usnama (uključujući jezik i topli dah). Tokom ovog istraživanja tela, naići ćete na posebno osetljive tačke, koje možda niste ni znali da postoje. Najbolji deo ove igre jeste to što će vam partner uzvratiti na isti način. Zaista ne postoji skoro ništa što muškarac ne bi učinio za svoju partnerku nakon ovog taktilnog iskustva!

Muškarci savetuju: šta da radite sa…
Njegovim ušima: Kod nekih muškaraca, uši su baš kao “prekidač” za donji deo tela, i malo nežnog dodirivanja je sve što im treba da se aktiviraju. Ako ga stimulišete ustima/jezikom,trudite se da to ne bude previše bučno, niti vlažno, jer to nije nimalo seksi.

Njegovim bradavicama: Za početak, probajte golicanje, sisanje i grickanje. Budući da sa povećanjem uzbuđenja raste prag bola, kada vaš partner dostigne tačku seksualnog “ludila”, možete slobodno i da ga štipate (ili, šta vas već seksualno uzbuđuje). Ali zapamtite, nemojte obuhvatati rukama njegova prsa kao da ima ženske grudi – naročito ako ih zaista ima!

Njegovim testisima: Neki muškarci vole grublje poigravanje testisima, kao da su u pitanju bilijarske kugle. No, uvek je bolje da započnete nečim suptilnijim – npr. stimulacijom jezikom – pre nego što pređete na nešto energičnije. Čak i ako su testisi vašeg muškarca previše osetljivi na manipulaciju, povlačenje ili štipkanje kože skrotuma može da bude od pomoći za veliko finale.

Kako da masirate kao profesionalac
Primenite jedan, ili sve trikove orijentalne masaže, a onda posmatrajte svog muškarca kako se topi od miline

1 Započnite masažu glave pomerajući prste sve više ka temenu, pokretima koje koristite prilikom šamponiranja.

2 U jednom potezu pređite dlanovima (sa obe strane kičme) po celim leđima, od zadnjice do vrata. Razdvojte dlanove u ovom delu i pređite na ramena i ruke, sve do šaka. Ponovite ove pokrete.

3 Završite erotsku masažu na stopalima. Držite stopalo obema rukama i pritisnite meki deo prstima. Potom prelazite palcem od ovog dela do pete i ponovo gore. Ponavljajte, ponavljajte i samo ponavljajte!

Muškarci otkrivaju: kako da ih izludimo kada su obučeni

1 OK, muškarci su sa Marsa, a žene su sa Venere… itd. Ipak, postoji jedna stvar koja je ista za oba pola. Od dobro naciljanog i veštog poljupca (ili “liza”) po vratu, svakom muškarcu će zadrhtati kolena.

2 Ženska ruka na muškarčevoj butini je gotovo univerzalan pokazatelj: “Kasnije sledi astavak”. Osim toga, nervi u unutrašnjem delu butina završavaju u “zoni sreće” svakog muškarca. Započnite dodirom kolena pa nastavite nagore…

3 U šakama se nalaze brojni supersenzitivni nervni završeci. Prstima nežno trljajte njegove dlanove, od korena šake do vrhova prstiju. Ili, ako ste nešto slobodniji, stavite jedan njegov prst u svoja usta i pokažite mu šta ćete kasnije raditi sa drugim delovima njegovog tela. Jeste, pomalo je u duhu pornića, ali ne postoji osoba koja se protivi ovom obliku “umetnosti”.

4 Povremeno zaboravite na ruke: dodirujte muškarca celim telom. Okrenite se prema njemu, gledajte ga pravo u oči, uhvatite ga za struk i privucite sebi – naročito grudima. Ne skidajte pogled sa njega.

5 “Slučajni”, lagani odiri su neverovatan afrodizijak za muškarce. Ipak, nemojte biti potpuno očigledni u namerama i sačekajte pravi trenutak. Na nekom malom prostoru, ili u nekoj gužvi, prođite pored njega tako da vaša zadnjica dodirne pravi deo njegovog tela. Taj gest će previše uzbuditi muškarca da bi razmišljao da li ste to uradili namerno, a i neće ga biti briga čak i ako prozre vaše namere!

izvor Lepota&zdravlje

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *