Seksi trikovi: Ručni rad (treći deo)

Što bolje klizi, tim lepše za sve – tebi nije naporno, a njega izluđuje.

Ovih pet stvari pomoći će ti da bolje kliziš dok ga uzbuđuješ rukom: 1. Pljuvačka – povremeno mu kratko poliži polni organ. 2. Ulje – što bolje miriše (jasmin, kokos, npr), to deluje uzbudljivo. 3. Silikonski gel za podmazivanje – nanesi ga rukama ili grudima. 4. Hidratantna krema od papaje ili dinje – baršunasto meka. 5. Ti, vlažna.

1.Što je lakši pritisak ruke ili prstena koji oblikuješ spajajući palac i kažiprst, to ćeš brže raditi, ali tada ostani samo u gornjoj trećini njegovog penisa. Što je čvršći pritisak, ruka se sporije kreće i kompletno masira odozgo prema dole. Generalno, najuzbudljivije masiranje rukom jeste kada pronađeš kombinaciju pritiska i brzine koja mu najviše prija. Zamoli ga da svoju ruku stavi preko tvoje i pokaže ti kakvu igru prstima voli.

2.Povremeno stimuliši erekciju pokretima koji liče na ceđenje mokrog veša (ali lagano)

3.Muško organ burno će reagovati ako ga od samog početka snažno masiraš. Zato počni nežno, tako što ćeš nauljenim palcem i kažiprstom formirati prsten i tako mu masirati organ.

4.Seksi je kad staneš iza njega i obuhvatiš ga, a zatim ga lepo masiraš. Hoće li pri tom biti okrenut licem ka zidu, raširenih nogu, ili pred ogledalom, stvar je mašte.

5.Iskoristi trenutak prilikom svlačenja da mu kaišem vežeš ruke. Zatim mu istražuj telo.

6.Ukoliko to želiš, zadrži na sebi damske rukavice i tako se igraj njime. Nosi lak za nokte koji deluje luksuzno ili iskoristi meke hulahopke kao klizno sredstvo.

7.Probaj klasičnu erotsku masažu, ceđenje limuna. Pri tom, uhvati ga vrhovima prstiju i masiraj kružnim pokretima, ali nežno.

8.Druga ruka ti je još slobodna? Dok svršava, prekrij mu dlanom usta – to ubrzava otkucaje srca i pojačava intenzitet orgazma.

9.Najlepše zadovoljenje je ono koje se vešto izbegava. Čim osetiš da uskoro dostiže vrhunac, obuhvati mu penis, ali bez pokreta, i neka to potraje pet otkucaja srca. Triput ponovi ovo izbegavanje vrhunca, a četvrti put se zaustavi na dve sekunde, a onda sve završi pravom eksplozijom.

10.Tokom tuširanja stojiš iza njega i koristiš se balzamom kao pomoćnim sredstvom. U liftu, rukom kreni ka njegovom levom džepu, u kom si prethodno tajno napravila rupu. To čini u parnoj sauni koja nije suviše topla za erekciju, a pri tom je i lepo zamgaljena, ili u kabini za presvlačenje omiljene prodavnice. Ili klasično – u zadnjem redu bioskopa.

Izvor: JOY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *