ONI kažu: “NE” eksperimentisanju!

Vrlo otvoreno muškarci su priznali šta mrze kada im žene rade ili, bolje rečeno, ne rade prilikom seksualnog odnosa. Seks u mraku i izbegavanje oralnog seksa su na prvom mestu.

U jednom kanadskom istraživanju otkriveno je da muškarcima u seksu smetaju konkretne stvari, poput izbegavanja oralnog seksa i previše eksperimentisanja ili nedostatka spontanosti.

Oni ne razumeju zašto žene beže od nekih stvari u seksu i ponekad misle da to namerno rade kako bi ih naljutile. Evo liste stvari koje muškarci ne vole kada je seks u pitanju.

Seks samo u mraku

Budući da su muškarci vizualna bića, njima je veoma važno da gledaju svoju partnerku tokom seksa, ali i sam čin. Nažalost, mnoge žene se prijatno osećaju samo u mraku.

„Najviše mrzim kad za vreme seksa u sobi mora da bude mrak. Ne razumem zašto žene ne vole svetlo. Kad ništa ne vidim i kad nju ne vidim, to mi smanjuje zadovoljstvo”, izjavio je 24-godišnji ispitanik, a s njim se složila i većina drugih muškaraca koji su učestvovali u istraživanju.

Razlog zašto žene uglavnom žele mrak je jer su nesigurne u izgled svoga tela, ali i u to kakve su „u krevetu”.

Izbegavanje oralnog seksa
„Ona zna da ja obožavam kada me oralno zadovoljava, ali to radi vrlo retko. Pokušao sam da razgovaram s njom o tome, ali joj je neprijatno. Nedostaje mi oralni seks”, ispričao je jedan 32-godišnjak. Njegov problem dele i brojni drugi muškarci čije partnerke izbegavaju oralni seks.

Razlozi za to su brojni, a najčešće opravdanje žena je nedostatak higijene kada se radi o genitalijama. Ima i onih žena koje oralno zadovoljavanje muškarca doživljavaju kao poniženje.

“Ne” eksperimentisanju!
Pokazalo se da muškarcima smeta i kada žene ne žele da eksperimentišu u seksu. „U vezi sam već tri godine i seks je postao rutina pa bih hteo malo da eksperimentišem, ali moja devojka ne želi. Već smo mnogo razgovarali o tome, ali ona ne želi ni da čuje. Ja mislim da bi nam malo novina u seksu jako dobro došlo'”, ispričao je 36-godišnji Robert.

Neka istraživanja su pokazala da se određene žene boje eksperimentisanja, povezujući ih sa perverzijom.

Nedostatak spontanosti

‘Seks s većinom mojih djevojaka uglavnom je bio isplaniran. Na početku veze bude spontanosti, ali se to onda izgubi. Stvarno ne razumem zašto je ženama problem da pristanu, recimo, na seks na brzaka usred belog dana. Šta ima loše u tome?!’, pita 28-godišnji Stjuart. Slične prbleme imaju i brojni drugi muškarci koji ne shvataju da žene drugačije doživljavaju seks.

Ženama se vrlo teško da se upuste u spontani seks usred bela dana jer ih brinu mnoge druge stvari vezane uz svakodnevni život, a ne znaju da se isključe kao muškarci. Jednostavno, ženski mozak funkcioniše drugačije od muškog.

Izvor: Vesti online

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *