SEKS na plaži može biti SKUP

Da zbog ljubavi na pesku ne biste završili u zatvoru, pogledajte listu zemlja u kojima se ta vrsta zabave toleriše, ili se “samo” plaća novčana kazna.

Portal za ocenjivanje hotela HolidayCheck, objavio je listu kazni koje prete onome koga uhvate na delu. Informišite se na vreme, pre nego doživite neprijatnost.

Najgore je u Rumuniji. Ako vas u toj zemlji uhvate da vodite ljubav na javnom mestu, a to je pri tome i javna plaža, maksimalna kazna je čak sedam godina zatvora!

Ako mislite da je u Hrvatskoj i Španiji turistima sve dozvoljeno, varate se – u obe zemlje seks na plaži je zabranjen. U Hrvatskoj je predviđena kazna i do 30 dana zatvora ili 150 evra.

Ako se neko posle pivskih noćnih orgija na Majorci, ranom zorom sa devojkom povuče na plažu – mogao bi veoma brzo da se otrezni kada mu civilna policija ‘odreže’ kaznu i do 75.000 evra.

Skandinavci su u ljubavnim avanturama na javnom mestu najtolerantniji i daleko naklonjeniji parovima koji ljubav vole na svežem vazduhu. U Švedskoj je za prekršaje takve vrste predviđena kazna od samo 50 evra, u Norveškoj samo ljubazna opomena.

Pravilo glasi – kada odete na odmor u neku stranu zemlju ponašajte se tako da nikoga ne uznemiravate. A ako ne želite da se odreknete seksa na plaži – onda pazite da vas ne uhvate.

A toples?

Obnažene ženske grudi na grčkim plažama nisu rado viđene, ali se na plažama malo ženske nagosti toleriše.

U Španiji je toples sasvim normalna pojava. Španija je, uostalom, među najtoleratnijim državama u kojima je nudizam potpuno uobičajena stvar. Na ostrvima poput Ibice ili Kanarskih ostrva je gotovo sve dozvoljeno, a u nekim mestima primetićete i plaže koje su uredno registrovane kao gej mesta, piše “Dojče Vele”.

U Italiji se situacija razlikuje od mesta do mesta, u principu se toleriše na turističkim ostrvima, dok je na kopnu odnos prema nagom telu konzervativniji. Na Korzici je negde dozvoljen, negde ne, a tamo gde je zabranjen predviđene su kazne i do 150 evra.

U Hrvatskoj je dozvoljen ne samo toples već i nudizam, i to na mnogim plažama. Isto je i u Danskoj i Francuskoj.

U Turskoj je toples zabranjen i to ne samo na javnim plažama već i u hotelima, osim ako uprava hotela na izda posebnu dozvolu.

Izvor: Mondo

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *