RAZGOVOR – pravi put do boljeg seksa

Koliko dugo treba da traje ženski orgazam? Kako reći muškarcu da je loš u krevetu? Mnogi se pitaju, a stid ih je da pričaju o tome. Ipak, razgovor je jedini put do boljeg seksa.

Sigurni smo da, kada je reč o seksu, mnogi traže odgovore na većinu pitanja, ali na stranici Glamourmagazine.co.uk naveli su ona najuobičajenija i, kako pišu, najneugodnija. Naravno, ponuđeni su i odgovori. Razgovor o seksu ne bi trebalo da bude neugodan, jer je to jedini put ka boljem seksu.

Kako reći muškarcu da je loš u krevetu?

Vrlo pažljivo, sa osećajem i taktično. Ohrabrite ga kada napravi nešto što vam odgovara, a ako uradi suprotno, nežno mu stavite do znanja šta je to što vam više odgovara. Dobra komunikacija sa osećajem je ključ za bolji seks.

Koliko često bi trebalo da vodite ljubav?

Nema odgovora na ovo pitanje. Svako ima različite potrebe i seksualnu želju. Neki žele seks dva puta na dan, a neki su zadovoljni i ako vode ljubav jednom nedeljno. Nemojte da se poredite sa drugim parovima i da se takmičite sa njima. Važno je da vodite ljubav onoliko koliko je dovoljno da oboje budete zadovoljni.

Da li je u redu da vodimo ljubav pod vodom?

Odgovor je jednostavan – da. Ali ma koliko vas ideja o seksu u moru, bazenu ili pod tušem ložila, ponekad to završi ne toliko uzbudljivo ako niste pažljivi. Postoji mogućnost da se okliznete pod tušem. Muškarac bi trebalo da stavi prezervativ pre nego što uđe u bazen. Preporučuje se da koristite lubrikant ako vodite ljubav u moru, jer to što je žena u vodi ne znači da je unutra dovoljno vlažna.

Penis mog partnera nije baš veliki, da li je veličina zaista važna?

Od veličine je mnogo važnije kako i šta muškarac radi. Ako žena smatra da je penis njenog partnera mali, možda bi trebalo da isproba neke druge poze.

Koliko dugo treba da traje ženski orgazam?

U proseku ženski orgazam traje između 4 i 15 sekundi. Višestruki orgazmi javljaju se svakih 0,8 sekundi, a prosečan orgazam uključuje tri do pet kontrakcija. Intenzivniji orgazam ima ih od 10 do 15.

Izvor: “Press”

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *