RASHLADITE SE i uživajte u seksu…

Vaše telo vrlo lako na vrućini „prokuva” a naročito za vreme određenih aktivnosti. Seks po vrućem letnjem danu zvuči kao vrlo primamljiva opcija za ubijanje dosade, kada ionako nema ništa pametno da se pogleda na televiziji. Upravo ste pročitali po deseti put omiljenu knjigu, a vrućina je toliko velika da jednostavno ništa drugo ne možete da radite. Sve što vam treba je malo podsticaja – i iskrice između vas i vašeg partnera već frcaju i ono malo odeće leti na sve strane. I kada se čini da je sve baš upravo savršeno i da vam niko ne može pokvariti trenutak, vrućina vas savlada i sve o čemu možete razmišljati je vrućina, i strast jednostavno splasne…doslovno…

Ako se to vama ili vašem partneru dogodilo, nemojte se zabrinuti. Vaše telo jednostavno je reagovalo na vrućinu i zagrejalo se, te vam je dalo do znanja da mu je potrebno hlađenje i iznutra i spolja. Ali, kako vam se to ne bi događalo prečesto ili pak svaki puta kada živa pokaže +30oC u hladu i pokvarilo vam te trenutke, pripremili smo nekoliko saveta za rashlađivanje koji vam mogu, ne samo pomoći, nego i obogatiti seksualni život.

„Bezobrazne misli” pod tušem

U današnje vreme kada su fasade pretrpane klima-uređajima, sigurno da je jedna od najjednostavnijih stvari da je uključite na željenu temperaturu i rashladite prostor. Ali, pretpostavljamo da onda nemate problema sa seksom na vrućini.

Jedna od zanimljivijih solucija, za one bez klima uređaja je sigurno zajedničko tuširanje u mlakoj vodi, koja će vas osvežiti, ali isto tako i dodatno stimulisati za neke nove poze i „bezobrazne misli”. Još će vam biti zanimljivije ukoliko u dvorištu imate tuš koji je barem malo sakriven od pogleda komšiluka. To će vam sigurno rasplamsati maštu i uzbuđenje.

Vruće igrice s hladnim namirnicama

Rashladite se sladoledom, kockicama leda, zaledite omiljenobobičasto voće. I pri tome ne mislimo da prvo pojedete sladoled, pa onda navalite na parnera, nego da iskoristite sve te hladne namirnice za seksi igrice. Ne samo da ćete osetiti neverovatnu svežinu, nego ćete biti toliko napaljeni da vam nakon toga neće trebati mnogo da i svršite sa svim – ako razumete što želimo da kažemo. Nemojte zaboraviti na dodatni unos tečnosti koja će sprečiti telo da „prokuva” prilikom letnjih aktivnosti.

Osveženje na pločicama

Staklene, drvene i keramičke površine, kao što su stolovi, podovi i drugi nameštaj, mogu biti zanimljivija alternativa u odnosu na krevet koji će vas dodatno zagrejati… Na tim mestima vaše telo i telo partnera će dobiti dodatnu svežinu, te vas vrućina sigurno neće dodatno sputavati. Ukoliko živite u kući, podrum ili garaža – gde je često hladnije nego u ostatku kuće mogu biti zanimljiva mesta za letnje „osveženje”.

Vrući limeni krov

Naravno, za one smelije uvek postoje solucije za seks na otvorenom, posebno u vreme vrućih letnjih noći pod zvezdanim nebom. Tako npr. terasa, balkon ili dvorište mogu biti savršena mesta.

Naravno, bez obzira koliko da ste smeli u svojoj nameri, zapamtite da komšije imaju otvorene prozore svojih kuća i stanova te da se čuje svaki zvuk, pa tako i vaše uzdahe. Krov zgrade možda je preko dana vrući limeni krov, ali preko noći, kada popusti vrućina, a na visini dune lagani povetarac koji će vam milovati kožu, prepustite se užitku…

U jednom časopisu videli smo i predlog za seks na dečijoj ljuljašci. Iako, nismo baš sigurni kako to tačno funkcioniše, pazite da ne pukne, pa da ne morate sledeći dan da objašnjavate (i lažete) decu šta se dogodilo s njom.

Manje dodira, više strasti

Poznato je da, kada nam je vruće, ne volimo preterano da se mazimo i da nam smeta sve što nam stvara dodatnu toplotu.

Zbog toga pokušajte da praktikujete poze u kojima se dodirujete sa što manjom površinom tela. Nemojte zaboraviti ni na oralni seks, koji je manje iscrpljujući od normalnog seksa…

Izvor: Žena.hr

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *