Mali rituali koji bude ŽELJU!

Svaka veza pre ili kasnije upadne u rutinu, ali vi možete da preduzmete male trikove koji će učiniti da vam seksualni život ponovo bude uzbudljiv. Evo šta predlažemo…

1. Ujutro uskoči kod njega pod tuš. Fantastično uzbudljiv početak dana!

2. Svoje seksi tange nemarno ostavi na mestu gde će ih sigurno primetiti. Dovoljan je jedan pogled na njih i – njegova želja je aktivirana!

3. Ne čekaj da ti doda ključ ili žvaku, već ih uzmi sama iz džepa njegovih pantalona, nežnim, ali odlučnim, pokretom i sa zavodljivim osmehom. Biće razoružan!

4. Frajeri vole promene! Ako im to ponudi njihova rođena devojka – tim bolje. Dakle, napravi novu frizuru, obuci suknju umesto pantalona ili čizme umesto baletanki. Tako će sprečiti takozvani coolidge efekat, po kojem frajeri već posle petog seksa imaju utisak da te poznaju celog života i žude za novim izazovom.

5. Ova vežba budi bliskost i jača samopouzdanje: stanite goli pred ogledalom (ti si iza njega). Zatim nežnim milovanjem pokaži šta voliš na njegovom telu, a nakon toga zamenite uloge.

6. Preterana vezanost može da uguši sreću. Ohrabri ga da sa ortacima ode na fudbalsku utakmicu ili kreni na odmor sa drugaricom. To će svakako povećati čežnju, kao i želju za seksom.

7. Dogovorite jedan “play day” mesečno, to podrazumeva zajednički odlazak u seks-šop (ili surfovanje po internetu) kako biste potražili seks-igračke, “golicavi” DVD ili nešto drugo to vas uzbuđuje. Naravno, nakon što popijete pićence, možete odmah da isprobate ove novotarije.

8. Pohvali ga! Muškarci vole kada im se dive, čak i zbog banalnih stvari kao to je popravka bicikla. Slatkom rečenicom “Ti si pravi genije. Super si ovo popravio!” usrećiće ne samo njega, već i sebe. Frajer koji se oseća sigurnim, u krevetu će ti iz očiju pročitati svaku želju.

9. Pobrini se za to da te čitavog dana “oseća” pored sebe. Ostavi mu ljubavnu poruku u akten-tanu ili mu koušlju isprskaj svojim parfemom.

10. Umesto u italijanski restoran, izađite na večeru u lokal u kojem se služe meksički specijaliteti. Chili će vas sjajno pripremiti za uzbudljivu noć jer njegovi sastojci bude želju i pospešuju cirkulaciju, zna već gde…

11. Svoje mokro, tek istuširano, telo ogrni svilenim bademantilom. Na taj način ocrtaće se sve tvoje obline. Pri tom se pravi nevešta i neprekidno se motaj oko njega.

12. Kada se nađe sa drugaricama, pričajte o svojoj intimi – to podstiče fantaziju i inspirie na nove ideje.

13. Svaki orgazam je priča za sebe. Ne može se programirati, ali može uticati na njega. Spusti glavu preko ivice kreveta. Krv se tako usmerava prema mozgu, pa će seksualni doživljaj biti intenzivniji.

Izvor: Lepota&zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *