INTIMNA FRIZURA: Šta otkriva o vama?

Vaš izgled ”tamo dole” otkriva kakvi ste u revetment. A saznajte i kako da osvežite svoj seksualni život! Čitanje iz dlana? Totalno pase! Ako želite pravu ”ličnu kartu”, pogledajte malo niže od pupka…

100% prirodno
Seks je za vas više intimnost nego gimnastika. Prirodan izgled vašeg intimnog dela ukazuje na to da znate šta vam se sviđa i da niste spremni na promene samo da biste zadovoljili svog muškarca. Naša preporuka je da povremeno izađete iz seksualne “zone sigurnosti” – to će doneti zadovoljstvo i vama i partneru.

Osvežite seksualni život Uključite u igru vizuelne stimulanse kao što je veliko ogledalo. Posmatranje onoga što partner i vi radite “zagrejaće” stvari, ali će istovremeno sve ostati vrlo intimno.

Uredno
U seksu ste prilično obazrivi. Iako vas privlače eksperimenti, plašite se da se u njih upustite. No, sa pravim partnerom, uz malo podsticaja i ohrabrenja, lako možete da oslobodite svoju skrivenu seksualnu stranu.

Osvežite seksualni život Istražite (i realizujte!) i vašu i njegovu maštu i tako se oslobodite inhibicija. Čitajte erotsku literaturu, pričajte o fantazijama, koristite erotske reči, vodite ljubav na različitim mestima u kući…

Brazilka
Žene koje ostavljaju samo jednu “traku” na pubičnoj oblasti ulažu mnogo vremena i truda u seks i vole da eksperimentišu. Otvorene su za nove ideje, spremno prihvataju izazove i pomeraju granice – ali nežno! Ipak, nemojte da zaboravite da seks takođe može da bude neverovatno emotivan.

Osvežite seksualni život Upustite se u dugu predigru, pretražite svaki deo partnerovog tela i tražite da i on istraži vaše. Vodite ljubav tako da vi budete na vrhu, jer ćete tako zadržati kontrolu i kontakt očima, što je savršeno za stvaranje osećaja bliskosti.

Bez dlačica
Za potpunu nagost ovog dela tela potrebna je velika hrabrost. Verovatno ste seksualno samouverena osoba koja obožava da vodi ljubav. Seks je za vas pun uzbuđenja i rizika, u koje se voljno upuštate, a volite i da ispitujete nove granice.

Osvežite seksualni život Vodite ljubav u misionarskoj pozi – tako ćete ostvariti maksimalnu stimulaciju klitorisa i osetićete snažan orgazam. A ako usporite pokrete i potpuno se usredsredite na osećaje koji vas lansiraju u orbitu zadovoljstva, optimalno ćete iskoristiti svoj “glatki” deo!

Izvor: Lepota&zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *