Zašto muškarci GLUME orgazam?

Da, i muškarci glume orgazam i oni to rade iz više razloga, a većina njih se može objasniti samo jednim pojmom – mačizmom.

Iako muškarci žele da ostave utisak da su uvek spremni na seks, to nije istina, a retko će posegnuti za izgovorima poput glavobolje ili napornog dana na poslu.

Prema rečima stručnjaka između 11 i 25 odsto muškaraca glumi orgazam, a razlozi za to su mnogobrojni. Evo nekoliko najbitnijih:

Gubitak erekcije
Muškarčev ego je delikatna stvar, a takođe i njegova erekcija. Ukoliko oseti da gubi seksualnu moć tokom odnosa spreman je da tu moć “izgubi” u glasnoj i uverljivo odglumljenoj ekstazi.

Nedostatak inspiracije
Ukoliko je već ranije “obavio posao”, muškarac jednostavno nema dovoljno “inspiracije” za vođenje ljubavi. Svakome se dešava da mu jednostavno nije do seksa…pogotovo ne “prekovremeno”

Umor
On je jednostavno iscrpljen i odmor i san su mu potrebni više nego išta u tom trenutku.

Apstinencija
Nedostatak iskustva, preterana nervoza, ili jednostavno neupražnjavanje seksualnih odnosa neko vreme kod muškarca mogu izazvati nedostatak želje i proizvesti “imploziju” umesto “eksplozije”.

Dosada
On se umorio od rutine i konstantnog simuliranja istih pokreta. Ono što bi tada trebalo da uradi jeste da zajedno sa partnerkom upotrebi maštu i kreativnost.

Teško je priznati, ali ni ONI nisu seksualne mašine, iako je to slika koju žele da stvore o sebi.

(MONDO)