Zašto muškarci toliko vole ANALNI SEKS?

Bez obzira što ste čuli o analnom seksu, on nije opasan ako se radi na ispravan način. Ako nešto ne štima prilikom pokušaja, to znači da ili žena nije spremna ili muškarac nema dovoljno strpljenja da bi to radio polako i nežno. Ako slučajno razmišljate da li biste se upustili ili ne u radnju u kojoj mnogi muškarci uživaju, možda će vam pomoći saznanje zašto muškarci toliko vole otpozadi.

topstoti-naslovna-prva

1. Analni seks muškarcima pruža osećaj moći
Činjenica da muškarac kontroliše i vlada situacijom dok je iznad žene daje im određenu moć, osećaju se snažno i važno. Žena se u takvim trenucima predaje muškarcu, a na njemu je da je zadovolji. A ako žena tom prilikom i uživa i eventualno postigne orgazam, njihovom ponosu neće biti kraja.

2. Ako žena pristane na analni seks znači da veruje svom muškarcu
Činjenica da žena pušta muškarca da penetrira u taj deo tela dokaz je da mu veruje, a taj osećaj u muškarcu izaziva zadovoljstvo i to ne samo seksualno. Ako je žena nervozna zbog analnog seksa, ali pristane na to da isproba, muškarcu će to značiti jako puno.

3. Analni seks je nešto novo i drugačije
Vaginalni seks je fantastičan, ali muškarci vole da probaju i druge stvari. Zato ima je ova vrsta seksa veoma privlačna, a ako je privlačna i partnerki zadovoljstvo je još veće i slađe.

4. Muškarci vole žensku guzu
Ženska guza muškarcima je jako seksi i hteli bi se sa njom da budu intimniji nego što je to uobičajeno. I ako muškarac ima to zadovoljstvo da se nađe u nečemu čemu se toliko divi, osećaće se kao da je osvojio džek-pot!

5. Analni otvor je jako uzak
Bez obzira koliko je žena vešta u Kegelovim vežbama, analni otvor uži je od vaginalnog. Muškarci znaju da će kada dobiju pristup tom delu tela biti stimulisaniji nego obično. Žene ne razumeju to zadovoljstvo, ali muškarci kažu da je to osećaj koji se ne zaboravlja.

Na kraju, treba ponovo istaći da muškarci koji vole analni seks nisu ni nastrani ni gej. Oni jednostavno uživaju u društvu svoje partnerke i žele potpuno da istraže njeno telo. Ostalo je na ženi. Ako u tome može da uživa onda svakako treba probati, ako ne, nikako nemojte dozvoliti da vas na to prisiljavaju.

Live Sex