SEKS koji morate probati već VEČERAS!

Neke seksi stvari možete i ne morate probati: kobra poza, ben va kugle, čokoladni sirup… Mi vas podsećamo na seksi sitnice na koje ste možda zaboravili, a ne bi trebalo da ih smetnete s uma.

2_probajteNe postoji ništa zavodljivije od pokazivanja nekome šta želite.

To znači: a) da ste motivisani učesnik, b) da poznajete svoje telo, i c) da ste voljni da mu pomognete da ga i on upozna. Svakome ko je dovoljno vredan da vodite ljubav sa njim, sve ovo biće izuzetno uzbudljivo.

Ipak, prvo vi morate da upoznate svoje telo.

Masturbacija može da bude vrlo poučna. Brzo ili sporo? Snažno ili nežno? Vibrator ili ruka? Saznajte kroz praksu jer ona donosi savršenstvo!

Ključna stvar koja garantuje orgazam: duga stimulacija.

Postoji razlog zbog kojeg je ženi potrebno od 10 do 20 minuta da bi doživela vrhunac (ako ga uopšte doživi!) u seksualnom odnosu i samo 5 minuta putem samozadovoljavanja. Kada je zadovoljenje vaš primarni cilj u seksu, verovatno ćete poželeti da spustite ruke (svoje ili njegove) tamo dole i uzmete stvar u svoje ruke. I, nemojte da mislite da je to prevara.

Isplati se da se “sprijateljite” sa svim delovima njegovog tela.
Izgleda da testisi nisu tamo neki rudimentarni organ, slučajno postavljen pored penisa, već vrlo osetljiv deo tela koji zahteva naročitu pažnju. Isto pravilo važi za čitavu genitalnu oblast.

”Dirty talk” ne mora da znači da treba da se izražavate kao kočijaš.

Pokušajte jednostavno da opisujete ono što radite ili ono što nameravate, ili ga pitajte šta želi da mu radite. Taj monolog, ili dijalog, može da bude mnogo uzbudljiviji od ponavljanja naziva genitalija koji se koriste u nekom porniću!

Nikada ne zaboravite da u krevet “ponesete” smisao za humor.

Sasvim neočekivano u vaš krevet “uparkirao” se vaš dragi kućni ljubimac? Ukočila vam se noga baš u najuzbudljivijem momentu seksa? Ništa zato! Ove, i slične, “nezgode” samo su prilika da vežbate samopouzdanje. Osim toga, imaćete kasnije čemu da se smejete zajedno sa dragim, što, svakako, povećava bliskost.

Muškarcima su potrebne precizne instrukcije.

Čak i “najiskusniji” partner neće moći, u uzdasima i zvucima koje proizvodite u zanosu, da “pročita” šta želite – naročito ako ste veoma bučni i vaši uzvici govore da uživate, a to nije istina. Ukoliko želite malo brže, jače, sporije ili malo ulevo – koristite reči!

Za pravu intimnost nisu vam uvek potrebni mesečina, svetlost sveća i nežna muzika.

Seks može da bude “poseban” čak i kada je “polupijan”, “brz”, “trapav” ili, možda, “nelegalan”.

Nije potrebno da savladate “tehniku felacija”.

To nije veština koja se uči na nekom kursu ili o kojoj treba da čitate iz udžbenika. Za većinu muškaraca, sama činjenica da to radite dovoljna je “tehnika”. A kako da ovo iskustvo bude ugodnije za vas? Prvo operite zube. Ukus će biti, hm, svežiji, a njemu će prijati osećaj blagog peckanja mentola.

Uvek se trudite da sebi obezbedite dodatnu stvar koja vas uzbuđuje – osim njega.

To može da bude neka erotska knjiga, vrela fantazija, prisećanje na uzbudljivo iskustvo… Razmišljajte o tome da biste podstakli svoj libido.

Promena scenarija izaziva čuda.

Čak i najuzbudljivije okruženje – veliki krevet, ogledalo na plafonu, satenska posteljina, prigušeno osvetljenje… mogu da dosade ako ste se tu seksali 162 puta (od poslednjih 163!). Iskradanje sa neke zabave ili društvenog događaja zbog jednom “na brzaka” u toaletu, može da probudi vaš avanturistički duh.

”Sušni” periodi su neminovnost u svačijem seksualnom životu.

To nikako ne znači da je vašoj vezi došao kraj. Seksualni apetit periodično slabi i jača. Zato svaki “malo ili ništa” interval prihvatite kao kratku pauzu posle koje

Seks ispod tuša je precenjen!

Dovoljno je teško održavati ravnotežu tokom seksa u stojećem položaju… sada još treba da se ograničite na mali prostor u kojem je vlažno i klizavo. U slučaju da vas i dalje privlači ideja o seksu ispod tuša, razmišljajte o zajedničkom tuširanju kao o odličnoj predigri, a ne glavnom događaju. Ako baš morate to da probate, upotrebite dobar silikonski lubrikant, koji se ne spira pod vodom i čvrsto se držite!

Ne, niste čudni niti poremećeni ako želite analni seks.
Neki ljudi to ne vole, dok drugi vole! U tome je čitava filozofija. Hej, da li ste znali da se u tom delu nalazi more nervnih završetaka? Zato, nije ništa čudno, niti nastrano, ako želite da on malo eksperimentiše prstima po toj oblasti. I, uzgred, ako on traži da i vi malo istražujete po njegovoj guzi, to nikako ne znači da je gej. Zaboga, pa i on ima isti broj nervnih završetaka tamo nazad!

Vaše fantazije, čak i one najsmelije, obično su bolje, ili bar uzbudljivije, od stvarnosti.

Doduše, kada je u pitanju realizacija, sve zavisi od doze egzibicionizma koju fantazija uključuje. I naravno, od vaše hrabrosti i avanturističkih sklonosti. Generalno, ne plašite se da eksperimentišete, probajte nešto novo, ali ne prelazite granicu lične ugodnosti. Ponekad je seks u glavi – onaj koji krši zdrav razum, Ustav i silu gravitacije – najbolje zadržati baš tamo.

Live Sex