Način na koji se seksa OTKRIVA KAKAV JE!

84228776Način na koji se muškarac ponaša u seksu otkriva mnogo o njemu, ali i o njegovom odnosu prema partnerki. Iza nežnosti, nepredvidivosti i žestine uvek se nešto krije…

Da li ste ikada razmišljale o tome zašto je on toliko nežan u krevetu? Ili zašto je uvek grub? Stručnjaci kažu da način na koji on vodi ljubav otkriva zapravo puno o njemu, ali govori i o njegovom doživljaju partnerke. Ako konačno želite da saznate šta ga vuče u vaš krevet i zašto baš tako vodi ljubav, pročitajte ovih nekoliko analiza.

Muškarac koji voli nežan seks
Ako muškarac preferira nežan seks uz puno maženja, to ne znači da nije strastven i dobar u krevetu. Stručnjaci kažu da to zapravo pokazuje da mu je stalo do vas. Možda je malo preoprezan i ne dopušta impulsima da ga vode. Ako želite strastveniji seks, dajte mu to do znanja, ali nežno.

Muškarac koji voli žestok seks
Njemu u krevetu nisu strane proste reči? Za vreme seksa vas gleda i njegove ruke su stalno na vašemu telu? Reč je o muškarcu koji teško prihvata i priznaje svoje emocije. Takvi muškarci ponekad smatraju da je seks jedino područje na kojemu su istinski dobri. Ako mu slučajno kažete da niste zainteresovani za seks jer ste umorni, njegov ego će da bude strašno pogođen. S takvim muškarcima najbolji je otvoreni razgovor.

Muškarac koji vole da rizikuju i eksperimentišu
Nepredvidivi muškarci koji iniciraju seks čak i u nekim neprikladnim situacijama prilično su slobodoumni i sigurni u sebe i svoju partnerku. Vole da isprobavaju i nove poze i neobične seksualne maštarije. Žene ponekad mogu da osećaju da ih takav muškarac ne poštuje. Ako on, na primer, poželi seks u kući vaših roditelja, recite mu da ne želite da reskirate, ali da to možete da uradite u garaži.

Muškarac koji voli grubi seks
Muškarcima koji su u krevetu žestoki i čak pomalo grubi uz minimalnu prisutnost romantičnosti, seks najčešće služi za oslobađanje od stresa. Ako vam to smeta i ne volite takav način seksa, recite mu da pre vođenja ljubavi obavi neku drugu fizičku aktivnost kako ne bi negativnu energiju doneo u krevet. Problem je što su neki muškarci od malena naučeni da moraju da budu pravi muškarci, pa se tako ponašaju i u krevetu. Žene koje su s takvim muškarcima trebaju da budu malo dominantnije kako bi seks bio ravnopravna igra.

Live Sex