Kako do VIŠESTRUKOG ORGAZMA

Ako vas je zaintrigirala pomisao na orgazam za orgazmom i rado bi sebi to priuštili i više nego jednom, sledite uputstva stručnjaka i lako možete da osetite to višestruko zadovoljstvo.

kako_do_viÁestrukih_orgazamaZa razliku od muškaraca, žene imaju tu privilegiju da doživljavaju višestruke orgazme. Posle prvog vrhunca, mnoge žene mogu da postinu orgazam opet, često za minut ili dva.

Ženama je lakše da postignu višestruke orgazme jer žensko telo ne prolazi kroz post-orgazmički period oporavljanja.

Dva su načina višestrukih orgazama. Prvi tip je kada između prvog i drugog orgazma ima razmaka od dva do deset minuta. Drugi je kada je između prvog i drugog orgazma pauza od samo jedne sekunde. Takav višestruki orgazam izgleda kao jedan dugački.

Nakon ovih informacija, evo i pet koraka koji će vam omogućiti višestruke orgazme!

Ambijent je važan
Veću šansu da postignete višestruki orgazam ćete imati ako se osećate prijatno i opušteno. Žene su emotivna, senzualna i vizuelna bića. Čista i mirisna posteljina, sveće, odgovarajuća muzika, muškarac do kojeg im je zaista stalo – sve ovo može da pomogne u postizanju višestrukih orgazama. Potrebno je da se pobrinete i za to da je lubrikant uvek pri ruci, a ne bi bilo poželjno da vam telefon počne da zvoni.

Ne razmišljajte o orgazmima
Ma koliko god vam to bilo teško, pokušajte da ne mislite na postizanje višestrukih orgazama. Razmišljajte o tome kao prijatnom iznenađenju ako se dogodi, a ne kao o ultimativnom cilju. Važno je da se ne provede puno vremena razmišljajući o orgazmima već se posvetiti uživanju sa partnerom.

Dajte sebi vremena
Žensko telo treba da se zagreje pre višestrukih orgazama. Bilo bi poželjno da partner posveti pažnju ostalim ženskim erogenim zonama pre nego što se “baci” na sam čin seksa.
Vrat, grudi, guza, klitoris… maženje i poljupci dobro će doći za opuštanje pre penetracije.

Prvo klitoralni orgazam
Pre penetracije i višestrukih vaginalnih orgazama bilo bi dobro posvetiti se klitoralnom orgazmu, ali na način da ga odlažete koliko god ste u mogućnosti. Kada više ne možete da izdržite prepustite se vrhuncu, posle toga ćete lakše postići višestruke orgazme prilikom penetracije.

Počnite ispočetka
Oko 30 sekundi nakon prvog klitoralnog orgazma možete opet da počnete sa stimulacijom. Ako je klitoris još preosetljiv, pažnja može da bude posvećena ostalim delovima tela dok klitoris ne bude spreman. A kada dođe vreme za penetraciju, najbolja poza je ona kada je žena gore. Na taj način žena može da kontroliše dubinu penetracije i brzinu pokreta, a može i da stimuliše klitoris ručno ili sa nekom od igračaka za seks.

Live Sex