Detalji na koje se MUŠKARCI PALE

Šta najviše pali muškarce? Na to pitanje stotinu muškaraca dalo bi stotinu različitih odgovora. Ipak, postoje neke stvari koje ih pale više od drugih.

sta_ih_pali1

Muškarci su slabi na žene i njima je gotovo sve privlačno na nežnijem polu. Ipak, postoje određeni načini ponašanja ili oblačenja koji ih pale u sekundi. Otkrijte šta to pripadnike jačeg pola opasno pali.

Pogled u oči
Gotovo svaki muškarac odmeriće zgodnu ženu koja prođe, ali ako mu uzvrati jasan pogled, zaokupiraće mu maštu. Naime, većina muškaraca voli kada žena koketno uzvrati pogled u oči. To ih veoma uzbuđuje.

Pripijena majica
Više od raskošnog dekoltea muškarce pali kad se ispod pripijene majice naziru obrisi ženskih grudi. Još ako žena ne nosi grudnjak, uživanje je i veće. Budući da ne vide jasno ono što žele, počinju da maštaju o tome. Ako niste znali, mašta je jedan od najjačih afrodizijaka, koji muško telo pali u sekundi.

Izgled devojke iz komšiluka
Iako se većina žena svakodnevno preterano uređuje kako bi bila privlačna suprotnom polu, činjenica je da dobar deo muškaraca voli jednostavnost. Prizor devojke iz komšiluka pali njihovu maštu. Mnogi muškarci obožavaju da vide devojku u farmerkama, pamučnoj majici, kose skupljene u rep i s vrlo malo šminke.

Prijateljice na plesnom podijumu
Veliki broj muškaraca mašta o seksu sa dve žene u isto vreme, ali većina njih to nikada neće realizovati u stvarnom životu. Kao zamena za to poslužiće im prizor dve seksi devojke koje potpuno nesputano plešu na disko podijumu. To je prizor koji njima oduzima dah.

Seksi nanošenje ruža na usne
Iako će većina muškaraca reći da ne voli žene sa prejakom šminkom, ipak im nanošenje ruža ili sjaja pričinjava posebno zadovoljstvo. Scena u kojoj ona blago nagnute glave unazad nanosi sjaj na poluotvorene usne za njega je jedna od najseksipilnijih i pali ga iste sekunde.

Izliv ljutnje
Muškarce jako pali kad se žena razljuti. To, naravno, ne znači da ih privlače besne i konfliktne žene. Naprotiv. Njima je posebno seksi kada žena koja je inače mirna i stabilna u jednom trenutku izgubi kontrolu i naljuti se.