ASTROLOGIJA I SEKS: šta vas čeka u krevetu?

Svi pripadnici Zodijaka u određenom životnom dobu dostižu zenit seksualne zrelosti i tada su najbolji ljubavnici. Otkrijte kakva vas perspektiva u seksu očekuje sa osobom za koju ste zainteresovani.

85778021

OVAN
Pripadnici ovog znaka zrače neverovatnom seksualnošću, impulsivni su i puni energije. Dopadaju im se “varijante za jednu noć” ili divlji seks na brzaka u nekom skrivenom uglu, čak i tamo gde postoji opasnost da će biti otkriveni. Što su napetiji i opterećeniji problemima, strastveniji su u krevetu. Ovnovi ne znaju za predigru, umeju da budu veoma grubi kad su u ljubavnom zanosu. Ako niste spremni za takav odnos, klonite ih se dok su u mlađim godinama, jer su tada u punoj snazi. U zrelim godinama postaju umorni, seksualni nagon im je slabiji, ali i tada su više koncentrisani na fizičku nego emotivnu stranu odnosa.

BIK
Ovo je najsenzibilniji znak u Zodijaku, pun erotskih želja i uvek spreman za seks. Bikovi su veoma stidljivi, ali ostavljaju utisak smirenih osoba, sigurnih u sebe. Zbog povučenosti, u mladim godinama uglavnom su usmereni na proučavanje tela partnera i njegove reakcije, a tek posle tridesete dolazi do izražaja njihov urođeni seksualni potencijal i počinju na pravi način da uživaju u vođenju ljubavi. Osvojiće vas prijateljskim pristupom, zavodničkim pogledom i nežno će vas odvući u krevet. Imaju neverovatnu moć zapažanja, izoštrena su im ćula mirisa, ukusa i dodira, ali uprkos suptilnom pristupu – prvenstveno misle na sebe.

BLIZANCI
Ne drži ih mesto, stalno lutaju i teško ostvaruju stabilnu vezu. Stav prema seksu kod Blizanaca se menja tek u srednjim godinama, kada postaju zreli i vrlo posvećeni ljubavnici. Veoma su maštoviti, osetljivi i uvek im je stalo da do detalja otkriju u čemu uživa njihov partner, ali će mu obavezno staviti do znanja i šta oni vole. Blizanci su u stalnom strahu da će biti odbijeni, pa izokola predlažu eksperimentisanje u seksu, a u slučaju da partner ne pristane na to, pokušaće da ga ubede da je reč o nesporazumu. Večiti su adolescenti, pa će se i u četrdesetoj ponašati kao da su u prvoj mladosti. Vrcavog su uma i partneru stalno priređuju iznenađenja.

RAK
Romantični, maštoviti i strastveni, Rakovi se bez ostatka predaju voljenoj osobi. Posle erotske igre ostaju pripijeni uz partnera, jer im je veoma bitno da posle ljubavnog čina osete bliskost i sigurnost, što im često više znači od samog seksa. Pripadnicima ovog znaka potrebno je mnogo vremena da izađu iz svoje ljušture i krenu u osvajanje osobe koja im se dopada, a to čine tek kada su sasvim sigurni u uspeh. Potreban im je stalan partner kojem će pružiti potpuno zadovoljstvo i erotsko uživanje. Rakovi nešto kasnije seksualno sazrevaju, ali kad jednom osete čari seksa, postaju pravi zavisnici i teško podnose seksualnu apstinenciju.

LAV
Dostojanstveni su, puni samopouzdanja, imaju kraljevske manire, a cilj im je da potpuno potčine partnera. Galantni su i daju sve od sebe, ali isto to očekuju i od partnera. Pripadnici ovog znaka od voljene osobe očekuju da se divi njihovom seksualnom umeću: ukoliko pohvale izostanu, postaju uvređeni i hladni. Zavodljivi su i elegantni, vole da privlače pažnju svojom pojavom i godi im kad osoba pored njih izgleda atraktivno. Spremni su na razne ludosti, bez obzira na to koliko imaju godina – ukoliko će im egzibicija doneti vreli ples pod pokrivačem. Čitavog života jednako su posvećeni seksu i ugađanju partneru.

DEVICA
Niko kao oprezne i promišljene Device ne ume da sakrije emocije i strast, ali kada ih konačno pokaže, dolazi do prave vulkanske erupcije. Vole seks i uživaju u njemu, ponekad iznenade partnera, koji se do tada mogao zakleti u njihovu smernost. Device ne vole grubost, nestrpljivost i površnost. Uvek su rade da ugode partneru, bez obzira na to da li je spreman da prihvati njihove znake pažnje. Kad vole, postaju najposvećenije na svetu. Za pripadnike ovog znaka ne postoje pravila – u seksu su dobri uvek ili nikad, sve zavisi od toga da li su pronašli partnera koji im u svemu odgovara.

VAGA
Prefinjeni pripadnici ovog znaka seks povezuju iskljuèivo sa emocijama i u intimnim momentima predaju se partneru svim svojim bićem. Svojim suptilnim, maštovitim pristupom čine čuda, nemojte se iznenaditi ako vas uzbude do krajnjih granica šapćući vam na uvo male “bezobrazluke”. Ne vole usiljene i stereotipne veze, žude za slobodnom ljubavlju, ali nemaju ništa protiv da i partner razmišlja na takav naèin. Vage s godinama postanju pomalo lenje, pa ih je već nakon trideset pete teže “odvući” u postelju. Iskoristite u tom slučaju afrodizijak koji uvek pali – uputite im kompliment jer su veoma slabe na laskanje.

ŠKORPIJA
Izazovni, seksepilni, ali nipošto napadni, pripadnici ovog znaka vole otvoreno da pričaju o seksu, da opisuju šta ih uzbuđuje, a šta odbija. Telo održavaju u vrhunskoj kondiciji, veoma im je važan izgled, a stalo im je do toga da i njihov partner bude privlačan. Veoma su posesivni i partneru će bez ustručavanja staviti do znanja da očekuju potpunu lojalnost. Imaju vatru u srcu i strast u krvi, magnetski su privlačni, njihov moto je – sad ili nikad. Vole da eksperimentišu, za njih nema tabua. Rano upoznaju čari seksa, aktivni su u krevetu čak i u poznim godinama, vođenje ljubavi za njih je – sam život.

STRELAC
Neodoljivim šarmom, urođenim oprtimizmom i iskrenošu, Strelčevi osvajaju sve oko sebe. Rado se prepuštaju čarima erosa, fantastièni su ljubavnici, vatreni, veoma maštoviti i skloni eksperimentima u krevetu, koje, međutim, nikada neće sami predložiti. Veliki su idealisti i u večitoj su potrazi za savršenom vezom zbog čega često menjaju partnere, uvereni da je svaki sledeći – onaj pravi. Do tridesete godine za pripadnike ovog znaka sve predstavlja izazov, pa se na njihovu vernost ne može računati. Preljubu smatraju “malim bekstvom od svakodnevice”, ali u starijem dobu postaju mnogo privrženiji partneru.

JARAC
Ne vole da otkrivaju osećanja i strogo kontrolišu svoje ponašanje. Međutim, iza te krute spoljašnosti kriju se vatreni temperament i velika izdržljivost. Još u mladosti dolazi do izražaja njihova zavisnost od seksa, koja se sa godinama ponekad gubi na račun ambicija, posla, braka i drugih obaveza. Ipak, seks je, uz uspeh, za većinu Jarčeva najvažnija stvar u životu. Ne smete nikada kritikovati način na koji vode ljubav jer to nikada ne opraštaju. Nedostatak mašte nadoknađuju posvećenošću partneru, mada umeju da budu i sebični. Ni u poznijim godinama ne gube interesovanje za seks.

VODOLIJA
Slobodoumne, neuhvatljive i ekscentrične Vodolije iznenađuju okolinu svojim ponašanjem i stavovima, a u krevetu su takođe nepredvidive i sklone egzibicijama. Pripadnici ovog znaka veoma su duhovni, ali i te kako vode računa o telesnim potrebama. Sa njih je sve uzbudljivo i nesvakidašnje, u seksu im je najbitnija predigra, mada se spremno upuštaju u sve vrste seksi-igrica. Maksimalno uživaju dok vode ljubav, ali ponekad u tome preteraju, pa potpuno zanemare partnera. Za njih, kada je seks u pitanju, ne postoje dobri i loši periodi u životu, jednako su uspešni ljubavnici u mlađem, kao i u zrelom dobu.

RIBE
Žive za ljubav i umeju da cene ono što im pruža voljena osoba. Vrlo rano postaju zavisnici od čulnih užitaka. Kada vole, pripadnici ovog znaka pružaju partneru potpuno zadovoljstvo, a pri tom i sami beskrajno uživaju u ljubavi. Kada je seks u pitanju, za Ribe je to neodvojivi deo emotivne veze i zato se predaju bez ostatka. Veoma su vešti ljubavnici i nepogrešivo otkrivaju šta najviše uzbuđuje voljenu osobu, a spremne su na sve moguće eksperimente kako bi udovoljile obožavanom biću. To čine u mladosti, ali i poodmaklom dobu, ali povedite računa – Ribe su veoma emotivne i ne smete da ih povredite jer se u tom slučaju okreću drugom partneru.

izvor: ASTRO magazin

Live Sex