Žene su opasne

Sa prijateljima zvacu ih Sima i Jeca,moja žena i ja krenuli smo put mađarske na dva dana.Nekako u njihovom društvu uvek sam osećao nešto čudno.Neka sexualna energija je uvek bila u vazduhu.Jeca je izuzetno zgodna 40 godina savrsene guze i grudi, Sima bivsi sportista meni nista posebno a moja zena kaze da je ok…Marija da moja zena 37 godina , manje sise , jako lepa guza,plavusa.
Na taj put krenuli smo njihovim kolima.Sve je bilo ok dok se moja zena nije malo uspalila, i pocela da me preko farmerica napaljuje.Cini mi se da je Sima to video ,tj imao sam osecaj da je ona to namerno uradila da bi on to video.
Taj dan prosao u shopingu, predvece smo otisli do hotela i na Simin nagovor uzeli smo dvosobni apartman.Prostran apartman dve spavace sobe , dnevna , ogromno kupatilo.Dok smo se spremali za veceru , video sam kako Jeca oblači haltere,sto mi je bilo malo cudno ali opet jako uzbuzbudljivo.Na veceri je sedela preko puta mene.U jednom trenutku sam osetio da njena noga dodirivala moju ali nisam pridavao tome neki znacaj.Popili smo dosta te veceri, primetio sam i iskre izmedju Sime i moje Marije.Odlucio sam da se pravim pijaniji nego sto jesam jer me je jako kopkalo sta se tu desava.
U apartmanu sam glumio ludilo koliko sam navodno pijan,i bacio se na krevet kao da spavam.U kupatilo je otisla prva Jeca dok je moja zena otisla u nasu sobu da se presvuce.Kad su svi bili spremni za spavanje i kad sam mislio da sam ja neki paranoik desilo se to da je Sima pitao moju zenu dali zeli da gleda kako se oni tucaju.
Na sta je ona bez rasmisljanja pristala.Otisli su u njihovu sobu, vrata su ostala sirom otvorena samo su svetlo prigusili.Tako sam se namestio da mogu da vidim pola kreveta i fotelju pored kreveta.Nista nisam cuo samo sam video sta se desava.Sima je svoju zenicu obradjivao jezikom dok je moja zena sedela na fotelji i posmatrala.Nisam bas dobro video njih dvoje ali sam moju Mariju video savrseno kako je mazila svoju obrijanu picu i kako je svrsavala.
Mislio sam da ce tu biti svasta ali nije.Posle takve razonode Jeca je dosla do dnevne sobe da gleda TV gde sam ja lezao sav ulepljen od silnog uzbudjenja ,srce je htelo da mi iskoci koliko je lupalo.A moja zena je otisla u nasu sobu, Sima ostao u njihovoj.Jedva sam cekao da svi utonu u san da mogu da izdrkam jer nisam hteo da znaju da znam.Jeca je ostala da spava u dnevnoj sobi ispred TVa.Negde pred zoru tj,svanulo je ali je bilo jako rano ne znam ni sam sta me je probudilo cuo sam neko saputanje iz Simine sobe iako je Jeca spavala tu na dva metra od mene.Video sam moju Mariju kako sedi na ivici kreveta i kako je njena ruka ispod pokrivaca.Uzasno sam se uzbudio ,a u isto vreme hteo sam da iskocim iz svoje koze od besa.Simina ruka je bila na pickici moje zene.Ubrzo je sklonila pokrivac i zajasila Simu , hteo sam da poludim kad sam to video.Nabijala se divljacki a opet pazeci da nas ne probudi mene i Jecu. Jasila je kao nikad, nisam je nikad video tako divlju.Dok se nabijala na kurac njegov prst je nabijao u njen cmar ,meni to nikad nije davala.toliko je nabijao da je ona zabila glavu u jastuka da nebi vristala.
Sto misli mi je prolazilo kroz glavu sta sad …sta ce biti posle…iako sam znao da me sve to jako pali…pogotovo sto sam pomislio da bi ja mozda mogao jebati Jecu.
Brzo su oboje svrsili i moja zena je otisla da se istusira, i vratila se u nasu sobu.
Kad smo svi ustali samo meni nije bilo ni do cega.
Dok smo se vracali kuci stalno sam razmisljao o onome sto sam video…to se sve desavalo pre 4 godine …. puno toga se jos desavalo…

Poslao/la: ponocni