Novogodisnja noc

Ja sam Milica i ovo je moja prva priča koju vam saljem a nadam se da neće biti poslednja jer ceo moj život se vrti oko seksa, tako da bih vam mogla poslati mnogo, mnogo priča.
Trenutno imam 30 godina i živim sama u jednosobnom stanu u Novom Sadu na novom naselju.
Za početak cu vam odmah ispričati i opisati svoje najsvežije i najskorije iskustvo koje se desilo za docek nove 2010.
Tu ludu noć sam proslavila kod moje drugarice koja je sazvala naše društvo ali i masu nekih ljudi koje sam prvi put videla, tako da nas je bilo u njenom veliko dnevnom boravku, hodniku i jednoj sobi oko 30. Djuskalo se stojeći uz prigušeno svetlo i dobru glasnu muziku.
Najvise sam bila u prisustvu muskarca koji mi se sviđao a između nas je postojala neka privlačnost i hemija, tu je bilo još nekih drugarica i drugova oko nas i uz dobro zezanje i dosta alkohola brzo je vreme proslo.
Njegovo ime necu spominjati jer i posle te noci ostao mi je samo drug, na moju veliku žalost jer mnogo mi se svidja ali ne volim da ja startujem momka, osim ako sa njim želim samo seks, ali sa ovim momkom sam željela ljubav. Kada bi mnogi muškarci znali sta propuštaju u svom životu veoma bi se kajali zbog svoje stidljivostii, jer većini devojaka je potrebno samo prići…
Ali da nastavim sa pricom…
Popila sam dosta te veceri ali ne toliko da povraćam i da se nesećam detalja te noći, već jednostavno ono bila sam taman malo me uhvatilo i dobro sam se zagrejala….
Posle ponoći ludnica, muzika jaka parovi se ljube, neki se tek muvaju i vataju, neki ulaze i izlaze iz sobe da čestitaju novu godinu telefonom, opšti haos u masi nasmejanih lica!
Ja sam krenula u vc, ali sam se odlucila otici na onaj na spratu a ne u onaj u koji su svi isli u prizemlju. Znala sam kuću svoje najbolje drugarice vrlo dobro tako da nisam imala problem da odem na sprat gde nije bilo nikog.
Na stepenicama sam primetila da je neki muškarac krenuo zamnom al nisam se okretala iako je bio blizu mene, a na vrhu stepenica me je i sustigao skroz i prokomentarisao:
-Kakve noge, kakva guza…
Okrenula sam se i nasmejala se i rekla mu ,,ćao,, a zatim sam produžila kroz hodnik ka vc. To je bio jedan tip kojeg sam znala iz viđenja a koji je važio za dobrog frajera, a i bio je priznajem! Iako sam ja željela umjesto njega da je u tom trenutku bio tip koji je bio dole i koji mi se sviđao, osetila sam uzbuđenje kada je krenuo zamnom niz hodnik. Dok sam otvarala vrata vc i palila svetlo, osetila sam njegove ruke na struku, a onda sam i videla njegovo lice kada me je strasno ali nježno okrenuo ka sebi.
-Mnogo mi se svidjas, najlepsa si veceras!
Jedva sam uspela reci hvala, a njegove usne su vec bile na mojima. Odgovorila sam mu na dug požudan poljubac, sa mnogo preplitanja jezika jer je on to radio izvanredno! Sjajno se ljubio i prosto, nesvesno smo ljubeći se ušli smou vc, stao je na momenat da zakljuca vrata a dok je on zaključavao vrata pokusavala sam da smirim zbrku u glavi od alkohola, glasne muzike i ovog trenutnog uzbudjenja…!
Međutim, moje razmišljanje brzo je prekinulo njegovo strasno ljubljenje mog vrata, dok su njegove ruke bile na mojoj guzi i vec pocele da mi zavrću mini suknjcu….
Pokušala sam malo da zaustvim njegove ruke ali bio je tako strastven i brz, tako da su njegove ruke ne dugo zatim mesile moju guzu, tražeci tange u lepo izvajanoj guzi…
-Polako…sacekaj malo…
Ali nije čekao već me je samo okrenuo i sada sam gledala u pločice dok me je on ljubio po golim ramenima, a onda su me proželi trnavci kroz celo telo jer sam osetila preko njegovih farmerica njegovu tvrdu kurčinu na mojo guzi…
On je svojim nemirnim rukama koje su sve vise šarale po mo telu uzazivao sve veću moju napaljenost i vlagu među nogama, a ja sam i dalje sebe ubeđivala da ovo nije u redu jer je dole drugi momak koji mi se vise svidja… ali nisam mogla sebe da ubijedim, jer sam bila željna i mnogo napaljena!
Kada je prestao da me ljubi i dira po telu, okrenula sam se prema njemu a on je vec otkopcao pantalone i poceo da skida bokserice….
Nisam mu sakrivala oduševljenje kada sam videla, njegov ponosno uzdignuti kurac!
Nije bio nesto preterano velik, mnogo sam ih vecih videla i osetila ali sasvim je mogao da prodje…
Ponovo mi je prisao i poljubili smo se, kada je stavio ruku na moju picku.pokusala sam da nesto kazem ali njegov jezik mi nije to dozvolio….nisam ga zaustavila i on je nesmetano pomaknuo u stranu gacice i krenuo da trlja moju picku….i stavlja prste u nju…Nase ljubljenje sam sve više prekidala dubokim uzdasima jer me je sve brže trljao a onda je stao i u upitao me:
-Ima li ovde kakva soba
-Ima
-Ok, ićemo u sobu, ajde samo pre toga uzmi ga malo u usta….
Pogledala sam dole, njegov kurac je i dalje bio podignut i iako je bio prosečne veličine, bio je lep! Spustila sam dasku na vc šolji i sela. Odmah mi ga je prineo usnama a ja sam ga uzela u ruku i stavila u usta, a potom sam obe ruke stavila na njegovu guzu i laganao se navlačila na njegov kurac koji je lepo mirisao na neku, verovatno kremu. Pusila sam ga polako kvaseći ga pljuvačkom…..a onda sam ga izvadila iz usta, uzela u ruku i pocela mu jezikom lizati glavić! Lizala sam ga prvo u krug a onda sam lickala rupicu, pogledala sam gore sa jezikom na glavicu a on me je gledao kako to radim. Gledali smo se u oci i videla sam da je na sedmom nebu!
-Aaaaaa polako, dobro je ajmo sada u tu sobu…
Digla sam se, spustila minić, otvorila vrata i pošli smo niz hodnik. Došli smo do sobe roditelja moje drugarice…ušli smo unutra i ja sam sela na prostran veliki bračni krevet, a onda sam se opet za inat setila onog dole lepotana jadnika koji me mogao jebati umijesto ovoga tipa i tad sam pomislila da se zaustavim ovde!
-Nisam sigurna da bi trebalo….
-Nemoj zezati, ja sam siguran da ti želiš… hajde lezi…
-Legla sam a on mi je zavrnuo suknjicu i samo smaknuo u stranu tangice…bio je u pravu ja sam željela seks, ali sa drugim muškarcem…u koga sam bila jako zaljubljena ali toliko sam se puta jebala bez emocija sa mnogim različitim muškarcima samo zbog seksa bez kog ne mogu, i zato sama sam sebi rekla , zašto Milice sad praviš dramu u svojoj glavi, opusti se….
Moje misli prekinuo je ulazak njegovog kurca u mene….ušao je lako jer bila sam prilično vlažna!
Započeo je ubadanje polako ali ubrzo me je jebo veoma žestoko… bilo mi je lepo….ljubio me je po vratu dok mi je njegov tvrdi kurac rasturao picku. Posle samo nekoliko minuta dobrog jebanja ubrzao je tako ritam da sam mislila da ce mi pocepati picku od koje se širila taka slast kroz moje celo telo,,,,
Znala sam bio je na vrhuncu čim me tako manijački jebe i bio je …odijednom je stao i poceo da vrti glavom i stišce zube…ocekivala sam njegovu toplu spermu ali nije je bilo…par trenutaka kasnije nastavio je da me jebe! Kurac mu je malo smekšao u meni, međutim ubrzo je bio opet onako tvrd. Znala sam da je uspeo da istrpi i da nesvrši što me je usrećilo jer znala sam da posle toga može još dugo.
Njega je to ohrabrilo i nastavio je onako manijacki da me jebe, nije me nimalo štedio….iskreno uživala sam iako nekom bi se cinilo da me siluje da nas je video u tom trenutku….Osecaj slatkog bola i hiljade malih orgazama su mi kidali telo….
Kada sam bila blizu orgazma pocela sam bezobrazno da ga palim još više
-Jojj ljubavi pocepaćeš mi picku, aaaaaa, tako dobro jeeeeebeš……jebi me….jebi me……jace
-Želiš jace, evo ti…. Ubrzao je još više….. kukovi su me malo boleli od njegovih naleta ali picka mi je bila u ekstazi…
Osecala sam da dolazi orgazam, nisam željela da prestane…
-Jebi me tvojaaaaa sam, ah, ah,ah, toooooooooooooooooo…………
Orgazam me tresao, moje telo se grčilo, a on me je i dalje jebao u istom ritmu….Vrtela sam glavom, rukama sam pokusavala da ga odgurnem nesvesno, jer sam mislila ako mi ga izvadi iz picke da ce mi biti lakše! Moj orgazam je polako prolazio a njegov je tek dolazio….usporio je skroz ritam a onda je počeo jako da zakucava svoj kurac do kraja u moju picku, kao da zakucava ekser !
Osetila sam njegovu toplu spermu u meni….ubadao me je i razmazivo spermu po mojoj pički sve dok mu se kurac nije skroz smanjio i omekšao ali nisam htela da ga prekidam…..
Brzo smo se spremili, on je prvi sišao dole a ja sam otišla u vc da se malo sredim i pokupim ostatke od sperme koji su curili…. Sišla sam dole i pridružila se društvu moje ,,simpatije,, i ostalih…

Poslala: Nimfomanka Milica